Любовният ви хороскоп за 2021 година

Новата 2021 година ще бъде динамична в любовен план. Очакват ни изненади, промени. Емоциите ни ще са в повече, затова е важно как ще ги приложим в любовта. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в годишния ни любовен хороскоп за 2021 година.

Зодия Овен

Първите месеци на 2021 година ще бъдат романтични за Овните. Възможно е да срещнете някого и привличането между вас двамата ще бъде изключително силно. Въпреки това се опитайте да бъдете предпазливи. Необвързаните представители на зодията ще пътуват много и ще се радват на вълнуващи любовни срещи. Има вероятност да създадете трайна връзка. Ако вече имате любим човек до себе си, ще бъдете доволни от стабилността на взаимоотношенията ви. Ще изживеете дълбоко чувство на благополучие и емоционална сигурност, която ви дава партньорът. Но ще бъде важно да бъдете честни един към друг. Към края на 2021 предстоят много изненади! Ще получите всичко, което сте си пожелали.

Зодия Телец

През първата половина на 2021 г. може да настъпят промени в любовния ви живот. Някои от вас може да решат да направят промени във външността си, за да бъдат по-съблазнителни или да намерят нов партньор. Други ще полагат усилия, за да затвърдят отношенията, които вече са създали. Венера ще се изправи срещу Сатурн и е вероятно да преминете през любовна криза. Не бъдете прекалено твърди и взискателни към партньора си. Критичността, която имате към себе си, може да се прехвърли към него. Ако искате да запазите тази връзка, време е да я направите по-интересна. Самотните Телци може да променят своя статус към края на 2021 година.

Зодия Близнаци

Възможно е да се влюбите от пръв поглед и да намерите своето щастие през първите два месеца на 2021 г. Не бъдете срамежливи и не мислете твърде много, Близнаци, за да не изпуснете добра възможност. Възползвайте се от късмета си. Новите връзки, които ще създават представителите на зодията ще бъдат сантиментални, чувствени. Ще се радвате на приятни срещи, което ще увеличи шансовете ви за нова любов. Тези от вас, които имат сериозна връзка, също ще изживеят една емоционална година. Ще се оценявате повече с любимия човек, ще полагате усилия да затвърдите връзката си и това ще ви помогне да се преоткриете.

Зодия Рак

Венера ще подкрепи Раците още в началото на новата година. Те ще се чувстват щастливи, а вниманието им ще бъде фокусирано върху тяхната любовна връзка. Раци, ако искате да започнете дългосрочна връзка, имате всички шансове да го направите. Но ако не сте доволни от положението в което се намирате, ще трябва да го реорганизирате и да намерите стабилност в любовния си живот. Научете се да следвате вашите интереси. През втората половина на годината самотните имат шанс за интересна среща, но сякаш няма да осъзнаят важността ѝ. Но нещата ще се развиват последователно и хармонично. Сериозно обвързаните е добре да не се оставят на рутината, ако искат връзката им да бъде вълнуваща.

Зодия Лъв

Търсещите своята половинка представители на тази зодия имат шансове да я намерят още през първата половина на 2021 година. Може би сте затворили сърцето си поради някаква причина, но Венера ще промени това и е възможно отново да се влюбите. Има вероятност това да се случи с човек, с когото ви свързва работата ви. Огънят който ще пламне ще бъде дълготраен. Но бъдете внимателни на кого отдавате сърцето си. Тя или той може да се окажат твърде ревниви. За обвързаните Лъвове началото на 2021 ще бъде изпълнено с приятни емоции, но към края са възможни възходи и падения. От вас зависи дали ще стабилизирате любовта или ще поемете по нов път. Имате всички шансове да положите стабилни основи.

Зодия Дева

В началото на 2021 година семейните Деви може да бъдат изправени пред някои проблеми. Може би ще се наложи да направите важен избор, който ще се наложи да обсъдите с вашата половинка. Важно е да игнорирате клюките, недоброжелателната намеса на роднини, да скъсате с табутата. Само така ще можете да изживеете онези емоции с любимия човек, за които толкова копнеете. Необвързаните Деви лесно ще привличат вниманието към себе си. Възможно е да имате повече желание за забавление, неангажиращи взаимоотношения отколкото създаването на трайна връзка. И все пак, ако се окажете силно запленени от някого, бъдете внимателни с избора си.

Зодия Везни

Morkadis

През първите месеци на 2021 г. любовният ви сектор ще попадне под влиянието на Нептун – планета, която отговаря за илюзиите, измамите, емпатията, чувствителността. Влюбеният Нептун дава голямо предимство – това е най-добрата гаранция за честност и дългосрочна връзка. Това означава, че тези от вас, които имат сериозна връзка ще бъдат напълно удовлетворени. Първата половина на 2021 г. е отлично време за годеж или сключване на брак. Постарайте се да бъдете по-изразителни в чувствата си, това ще улесни отношенията с партньора ви. Възможни са проблеми през втората половина на годината. Не се поддавайте на клюки, не вярвайте сляпо на роднини и приятели.

Ако търсите любовта, пред вас ще има възможности, но желанието ви винаги да доминирате може да ви изиграе лоша шега.

Зодия Скорпион

Може да се каже, че Скорпионите ги очакват приятни емоции. В случай, че сте самотни, може да се възползвате от някои прекрасни възможности, за да промените своя статус. Към средата на 2021 необходимостта ви от свобода ще бъде все по-силна и трудно ще приемете ограниченията в любовта. Ще сте склонни да се водите според собствените си желания. Любовта ще е интензивна и щастлива, но няма да искате да бъде ограничаваща ви. Сериозно обвързаните ще се радват на хармония, но се опитайте да не пренебрегвате милите жестове на любимия човек. Ако до средата на 2021 година не сте срещнали любовта, то има шанс това да се случи в последните месеци. Личността ще бъде интересна и пленяваща.

Зодия Стрелец

Любовта ще витае около вас, но е малко вероятно тази година да срещнете партньор за сериозна връзка. Няма да ви липсват забавления, но ще е важно да не се впускате във връзка, само за да не сте сами. Тези от вас, които имат връзка, ще търсят повече приключения, но и ще се стремят да създават хармония в отношенията си. В средата на годината съществува риск да станете много ревниви. В дългосрочен план това може да доведе до сериозни конфликти. Избягвайте да пренебрегвате партньора си. Всяка липса на интерес може да доведе до ненужни разногласия. Помислете как бихте могли да развиете романтиката помежду ви. Ако го направите ще се радвате на хубави емоции.

Зодия Козирог

Сантиментален любовен климат, доста контрастен, особено през първите месеци на 2021 г. Козирозите ще преминат от една крайност в друга, ще се колебаете, ще трябва да разрешите някакъв вътрешен конфликт. Към лятото са възможни проблеми, ако решите да се забавлявате извън вашата връзка. Помислете добре за последиците от изневярата. Родените през третата декада може да се влюбят силно в интересна личност. Дайте си малко време да анализирате случващото се, не се оставяйте любовта да ви заслепи. Това не значи, че ви очаква нещо лошо, просто овладейте емоциите си. Бързо създадените връзки може да не ви донесат очакваното. Сериозно обвързаните ще достигнат до нови сексуални висоти, но са възможни разногласия свързани с пари, затова не харчете всичко.

Зодия Водолей

Новата 2021 година ще донесе шанс за ново начало в любовния живот за много от вас, Водолеи. Самотните ще искат да стабилизират живота си и да започнат трайна връзка. ЩЕ имат шанс да го направят. Но ако връзката не ви удовлетворява напълно, може да се наложи да я прекратите и да започнете отначало, тъй като ще се чувствате несигурни по някакъв начин. Повечето от сериозно обвързаните Водолеи ще се чувстват привързани към своите партньори, но няма да полагат усилия да подобрят връзката си. Добре е това да се промени и да станете по-активни. През втората част на 2021 година ще се радвате на подкрепата на Юпитер. Пазете се от ревността! През последните месеци ще сте склонни да мислите твърде много за бъдещето и твърде малко за настоящето. Това може да предизвика конфликти.

Зодия Риби

През първата половина на 2021 година ще се радвате на хубави емоции във връзката си. Ще се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете внимателни какви обещания давате под въздействието на емоции, особено ако на по-късен етап се окаже, че нямате намерения да ги осъществите. За самотните Риби шансовете за намиране на партньор ще се увеличат, но е добре да не бързате. Оставете се по течението, за да опознаете човека, за да не страдате, ако случайно връзката не се получи. Също така не е добра идея да съживявате минала любов. Почти сигурно е, че отново ще ви разочарова. Има шанс да срещнете вашия човек, просто се забавлявайте и не пришпорвайте събитията.

източник: az-jenata.bg

Вижте още:

Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия

2021: Годината на Белия Метален Вол – какво очаква всяка зодия

Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.