Магически ритуали с ориз

pixabay.com

Оризът не само е основата на кухнята в азиатските страни, той е буквално боготворен там и често се използва в различни ритуали, предназначени да привличат богатство, за повишаване на плодовитостта, за прогонване на заболявания.

В Индия е обичайно младоженците да се поръсват с ориз – многобройните му зърна символизират финансовото благополучие и голям брой деца. Белите зърна премахват действието на зли очи от младоженците и плашат злите духове.

В Япония вярват, че всяко зрънце ориз има своя собствена душа. В никакъв случай ориза не трябва да се третира лошо, това обещава болест и загуба.

В Бали на болния се дава варен ориз – ако успее да изяде поне няколко зърна, тогава възстановяването ще дойде бързо.

Съвременно общоприето вярване е, че ако сложите няколко зърна ориз в портфейла си, парите никога в него никога няма да свършват.

За да пожелаете щастие на любим човек, изложете желанието си на оризови зърна и то със сигурност ще се сбъдне.

Ето някои магически ритуали с ориз, които ще привлекат благополучието на ваша страна.

Ритуал с ориз за пари

pixabay.com

С помощта на обикновен ориз можете да подобрите финансовото си състояние. За да направите това, се извършват прости ритуали с ориз за пари. Ритуалите се основават на вярването, че оризът е изпратен на хората от боговете, за да ги обогати и нахрани.

И така, за да извършите магическия ритуал с ориз, ще ви трябват дълбока купа, ориз и монети. Поставете купата на шкаф в коридора. Изсипете в нея ориз – тя трябва да се напълни на около една трета. Смесете няколко монети с ориза. От този ден нататък и в продължение на четири седмици всеки ден, когато се приберете, изваждайте няколко монети от портфейла си и ги слагайте в купата.

В същото време трябва да казвате: „Колкото ориз има в купата, толкова пари ще има в портфейла ми.“ След 28 дни монетите се изваждат, някои се поставят в портфейла, други се изхарчват. Смята се, че няколко монети със сигурност трябва да бъдат дарени на нуждаещите се или да се купят лакомства за децата. След това ритуалът може да започне отново. Уверете се, че началото му съвпада с новолунието – така паричната магия на ориза ще се засили.

Ритуал с ориз за финансово благополучие

През нощта по новолуние вземете шепа ориз, отидете до прозореца и го покажете на Луната. Пресипете ориза от ръка в ръка и кажете: „Пресипвам зърната и си представям звън на монети. Луната ще преброи ориза, ще го върне в портфейла ми в пари.” Сложете по няколко зърна на местата, където държите пари, а останалия ориз оставете в купа на перваза на прозореца до пълнолуние. Той ще абсорбира лунните лъчи и ще привлече паричния поток към дома ви.

Morkadis

Ритуал с ориз за изчистване на кармата

Съществува и т нар. ритуал с ориз за предците. Той помага да се изчисти кармата, да се отървете от негативността, натрупана от няколко предишни поколения. За да направите това, се казва молитва над варен ориз. Чиния с него се поставя пред лицето на някой светец, като се иска успокоение за починалите роднини. Преди залез слънце птиците се хранят с този ориз.

Изпълнение на желанията и изцеление с ориз

Тайно от всички и вашето семейство, правете магическия ритуал всеки ден. Необходимо е да увиете чист малък стъклен буркан (100-250 г) с тъмна кърпа и да го затворите с пластмасов капак, като го скриете на уединено място. Веднъж на ден (за предпочитане сутрин) трябва да извадите буркана и да сложите в него 7 зърна ориз, като на свой ред казвате:

– Добавям първото зърно в моята крепост, за да стане като бор;

– Добавям второто зърно към нарастващата си сила и сила на душата;

– Добавям третото зърно към волята си, за да е гъвкава и издръжлива, като тръстика;

– Четвъртото зърно слагам в знак на моята неприкосновеност, за да не пропусне невидимата преграда около мен;

– Добавям и петото зърно към здравето си, за да стане безупречно и да се нормализира от само себе си;

– Давам шестото зърно за моята жизнена сила, за да обедини хармонично всички тела в едно цяло;

– Слагам седмото зърно за баланс на душата си, бдителност, справедливост и смелост, за да изглеждам като орел, който грабва змия от тревата;

Колкото повече зърна стават в буркана, толкова по-бързо ще се сбъднат всичките ви желания. Докато трупате оризови зърна, ще почувствате прилив на жизненост и радост. Когато бурканът се напълни с ориз, предстои най-трудното. Сгответе целия този ориз без сол. За един ден го изяжте, по 1-2 супени лъжици, колкото можете, без да ползвате никакви подправки, като не ядете нищо освен да пиете вода през този ден.

Изяждайки натрупания магически ориз, вие ще се превърнете в човека, за който сте мечтали само преди няколко месеца. Този ритуал може да се извършва систематично. Резултатът няма да закъснее.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Карфиците – най-доброто оръжие за тъмни ритуали

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

4 ритуала за привличане на пари

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.