Масаж на третото око – облекчава стреса и тревожността

pixabay.com

Масаж на третото око – облекчава
напрежението и повишава концентрацията

В древните традиции често се крият много полезни тайни, които са толкова необходими за съвременния човек, но в които той по някаква причина не вярва. Например, малко от нас използват невероятните възможности на третото око (точката между веждите), но то може да ви помогне много бързо да намерите решение на всеки проблем.

Известно е също така, че стимулирането на третото око увеличава концентрацията, премахва творческите блокажи и засилва интуицията. В допълнение, този масаж облекчава главоболието и подуването.

Третото око е свързано с йогическата философия, а ако говорим за органите на тялото – с епифизата.

Възползвайте се от лечебните предимства на масажа на третото око, като притискате с палеца, показалеца или средния пръст точката между веждите. Поставете пръстите си плътно един до друг и след това ги разперете по челото си. Експериментирайте с различна сила, докато откриете най-удобния и приятен начин за вас. Изпълнявайте техниката, докато не почувствате облекчение от стрес, главоболие, изтощение, умора или всякакъв вид тревожност.

Правете си масаж на третото око, за да активирате епифизата. Можете да масажирате не само себе си, но и друг човек.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Как да развием телепатични способности

Какво е да виждаш с… третото око?

Третото око – Най-пазената тайна в човешката история

Как токсините вредят на вашето енергийно поле

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.