Матрицата на Земята: батерии за извънземните

матрица

Въпреки факта, че във филмите и в научните среди често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата могат да бъдат много по-различни и по-зловещи.

Може би матрицата отдавна съществува, само че батериите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас не от някакви разумни съзнателни роботи, а от извънземни.

В новия документален проект на Игор Прокопенко “Роби на извънземните” се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а просто е изкуствено създадена. Създадена именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да се създадат агресивна и постоянно небалансирана цивилизация от роби.

Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерия) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.

На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за “клане”. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.

Въпреки, че в този документален проект, наречен “Роби на извънземните”, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било “Добитък за извънземните.” Или по-познатото за нас – “Матрица : батерии за извънземните.”

Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай- безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

И така : В матрица ли сме или все пак в кланица? ..

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още:

ПРОФЕСОР ОТ КАЛИНИНГРАД ДОПУСКА, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЖИВЕЕ В „МАТРИЦА“

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Змея 9 години ago
    • Tsenko Antonov 9 години ago
  2. сас 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.