Меркурий е ретрограден в Стрелец! Виж как да се подготвиш за изпитанията

Между 17 ноември и 7 декември Меркурий ще се движи на обратен ход в Стрелец и тъй като планетата управлява информацията и общуването, може да създаде препятствия в тази област.

В астрологията Меркурий отговаря за интелекта, обмяната на информация, кратките пътувания, търговията и всички форми на комуникация като писането и говоренето.

Понеже се движи в Стрелец, е възможно да се лъжем във философските си вярвания и твърде позитивните си нагласи. В този период не е време да стартираме нещо ново, базирано на прясна информация.

Дори в ежедневните разговори словото ще ни създава проблеми и е възможно с думите да заблуждаваме хората около себе си или да оставаме заблудени от информацията, която ни споделят и която търсим.

В следващите три седмици трябва да се подготвим за забавяния на предварителните ни планове, отлагане на срещи и губене на документи. Не се препоръчва подписването на нови договори.

Ретроградният Меркурий връща минали събития и хора отново в живота ни. Възможно е отново да срещнете стара любов, стари приятели или отново да се появят стари проблеми, които досега не сте решили.

До 23 декември успешни ще са дейности, свързани с психология и творчество. През следващите дни може да се запишете на нов курс, да започнете терапия при психолог или да се отдадете на креативна работа.

Ретроградността на Меркурий е време за равносметка, в която трябва да преценим от какво да се откажем и какво да приемем, за да бъдем по-добри. Фазата на ретроградност ще ни даде възможност да поправим свои стари грешки и да изясним ситуации от близкото минало.

За да разберете в коя житейска сфера ще усещате влиянието на ретрограден Меркурий, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Стрелец.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Как да използвате силата на планетите

Как работят планетите в нас ежедневно

Влиянието на планетите в първите 7 години на детето

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.