Мистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртие

Мистериозна пирамида, открита край габровското село Петко Славейково, носи безсмъртие или най-малкото дълголетие на онези, които я посещават. Поне това твърдят жителите на селото, които от години посещават мегалитния комплекс.

Един от местните жители Величко Трифонов е активен любител на историята и запален радиестезист. Величко, чиято възраст е над 80 години, но изглежда минимум с 20 години по-млад и се чувства така, смята, че всичко това е благодарение на пирамидата, която се намира край родното му село.

Според него тази пирамида е построена от древна цивилизация, която е обитавала земите, на които в наши дни се простира България. Тази цивилизация е разполагала с напреднали технологии, благодарение на които пирамидата край Петко Славейково е била построена.

Величко е категоричен, че строителите на пирамидата, най-вероятно са били с марсиански произход – бежанци от Червената планета, чиято цивилизация е била унищожена от ядрена война.

Оцелелите от конфликта се заселили по българските земи, едни от най-плодородните кътчета на планетата. Заедно със себе си те донесли и знанието как да вдигат и местят огромни скални блокове. Именно така построили и въпросната пирамида.

Пирамидата край габровското село не е е единствената пирамида по нашите земи, колкото и изненадващо да звучи това за мнозина.

Някои от тези мегалитни комплекси са добре проучени и са развити туристически дестинации, като Стобските пирамиди, които се радват на значителен интерес от страна на българи и чужденци.

По официални данни има 66 пирамиди в България и всички те са дело а извънземни цивилизации.

Повечето от тези пирамиди са част от мегалитни комплекси, скрити в недрата на планините.

Пирамиди на възраст над 10 000 години има в дълбоко заровени в недрата на Странджа планина, които според окултистите в най-скоро време ще бъдат открити официално.

Според водещия на окултното предаване Последни дни още 16 мегалитни комплекса, изградени от извънземни цивилизации се намират на дъното на Черно море.

Трябва да отбележим, че пирамиди има не само у нас. Наскоро бе открита най-голямата пирамида в света. И тя беше открита не къде да е, а в Босна.

Пирамидата, която е поне три пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида в Долината на царете в Египет е на възраст над 24 000 години, твърди нейният откривател американският инженер-геолог и археолог Семир Османагич.

Подобни на босненската пирамида има и у нас.

Morkadis

Мистерия за учените остава как древните строители са успели да забъркат бетон, чиито качества в пъти надхвърлят качествата на съвременния материал, какъвто го познаваме днес.

Пирамидите и в Странджа, и в Босна всъщност са част от един огнен пояс от Хималаите, минава под Кавказ, под Черно море в района на Бургас и излиза на Странджа планина.

Неслучайно този район е центърът на нестинарите.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

В село Черни Вит погребват починалите в дворовете си

Тайнственото село на Лилипутите в Иран не дава покой на учените (ВИДЕО)

Чашата на великаните – загадката в село Розовец

Откриха две пирамиди в българското село Долно Уйно

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

5 коментара
  1. Pavel Georgiev 4 години ago
  2. Анонимен 4 години ago
    • Stefan Kolev Vasilev 4 години ago
  3. Анонимен 4 години ago
  4. Цецо 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.