Мистерията на една снимка и Фреди Джаксън (видео)

Светът често чува за най-различни мистерии. Но те не са само от тази година, нито от този век. Необяснимите неща са се случвали и много назад във времето.

В случая ще ви разкажем за една снимка. Снимка, която предизвиква недоумение и все още никой няма логично обяснение за нея.

В историята главно действащо лице е Фреди Джаксън, който през 1919 г., бил убит от витло на самолет, докато работел като механик в ескадрилата на сър Виктор Годард.

Два дни по-късно, пилотите се събрали за обща снимка.

Но когато Годард я проявил, той забелязал нещо невъзможно – Фреди Джаксън бил на снимката.

Всички от ескадрилата го разпознали, макар Джаксън да бил мъртъв от два дни, а снимката да била направена в деня на погребението му.

инфо: vesti.bg

Вижте още: 

МЪЖ ЗАСНЕ ПАРАНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.