Мистерия: В блатата на Аржентина откриха тайнствен абсолютно кръгъл въртящ се остров (ВИДЕО)

Тайнствен абсолютно кръгъл остров, който може да се види и в картата на Гугъл се намира в Аржентина, в блатиста местност в делтата на река Парана, съобщи в социалните мрежи Ричард Петрони, инженер от Ню Йорк, САЩ. Той вече е предприел експедиция за посещение на острова, но при първи опит не е успял да стигне до него.

При втори опит обаче, експедицията се е добрала до острова, на който е дадено и име- „Окото”. Хората видели острова разказват, че той е абсолютно кръгъл, плава във вода, която е доста по-студена от тази в блатото малко по-настрани.

Диаметърът му е 119 метра. Местните жители знаят за острова, но се страхуват да се доближат и говорят, че там живее бог. „Окото” съществува на картата на Гугъл от 2003 година , но дали тогава се е появило, не е ясно.

Уфолози веднага предположиха, че под острова има летяща чиния, която го използва за прикритие. Друг техен вариант е съществуването под острова на вход към база на извънземни същества. Това не е доказано, вероятно третата експедиция ще даде повече информация за мистериозния остров. Очаква се тя да бъде съоръжена с прибори за проучване и разглеждане на водата под острова.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.