Михаил Константинов: 1 май е тъжна дата за България

5„1 май е тъжна дата за България. На този деннеизвестен брой българи бяха убити, осакатени, неродени. На този ден, 4 дни след ужасната авария в Чернобил, българите бяха изведени да манифестират под радиоактивния дъжд. Никой не каза на хората да не излизат навън, да не пият мляко, да не ядат зеленчуци, защото бяха послушковци и страхливци“.

Така коментира днешния празник проф. Михаил Константинов в „Тази сутрин“ по bTV.Проф. Константинов допълни, че огромен брой деца са се родили с левкемия след този ден. Същото е станало и 3 години по-късно, когато е било прибрано сеното, вместо да бъде унищожено.


„Сеното го дадоха на кравите и след това всички отрови стигнаха до хората. Това беше второто убийство. Само един от виновниците за този ужас лежа две години в затвора, а той беше втора дупка на кавала. Главните престъпници – Живков и компания, си умряха по леглата, заобиколени от внуци. А те много добре са знаели какво става, защото пиеха чиста вода и се хранеха с чисти продукти. Никой обаче не каза на хората да се пазят“, допълни Константинов.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

КОЛКО СА ЖЕРТВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, СЛЕД АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ? 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.