Много малко хора имат тази линия върху дланите си: Ето какво означава тя

2

Вие сте един от малкото хора, които имат тази линия под безименния и средния си пръст? Тази малка линия понякога образува кръг или две отделни, по-малки линии. Това често се нарича любовна крива или кръг на Венера.

Преди да се разочаровате, защото не откривате тази линия на дланта си, прочетете това: хората, които имат линията са склонни към любовни проблеми и са много чувствителни. Ако кръгът се затваря, това означава, че лицето, което го има, ще изпита голямо любовно разочарование.

Така че, ако сте един от „щастливците“, които имат на дланта си този кръг не трябва да мислите за разочарования и фатални неща, а просто за уроците, които ще научите. Ако кривата линия създава полу кръг, това означава, че лицето ще изпита трудности в любовния си живот, в определен период от живота си, но той / тя ще ги преодолее успешно и ще продължи напред.

Ако имате две или повече подобни линии, една под друга, това означава, че сте чувствителни и много емоционални.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.