Момиченце с две глави се роди в Бангладеш (СНИМКИ)

4

Бебе с две глави се роди в Бангладеш. Това съобщиха медицински представители, които обясниха, че момиченцето в момента се намира в интензивно отделение, пише британският в. „Индипендънт“.

Джамал Миа, бащата на детето, заяви, че се чувства благодарен, че съпругата му и новороденото са добре след раждането с цезарово сечение.

„Тя има две напълно развити глави. Тя яде през две усти и диша през две нослета“, каза той.

Според неврохирурзи и педиатри, които са видели снимката на детето, най-вероятно става дума за сиамски близнаци. Въпреки това според Абу Кавзар, собственик на болницата, в която е било родено момиченцето, то има само един брой от всички свои органи.

5

„Като се изключи това, че има две глави, бебето има органи и крайници като на нормално новородено“, каза още той.

Новината за необичайният медицински случай предизвика и наплив от хора в лечебното заведение в Брахманбариа в близост до столицата Дака, където то е родено. „Целият град се изсипа в клиниката. Има хиляди души като някои от тях дори идват от съседни села“, посочи Кавзар.

Според него е по-добре, че бебето впоследствие е било преместено в столицата, тъй като не е било ясно дали тълпата, искаща да го види, ще може да бъде контролирана.

инфо: БГНЕС

Вижте още:

НЕВЕРОЯТНАТА ИНТУИЦИЯ НА БЛИЗНАЦИТЕ НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.