Момиче извади от носа си 7,5-сантиметрова пиявица

пиявица24-годишната британка Даниела Ливерани е извадила от носа си пиявица с дължина около 7,5 см, предаде „Дейли мейл“. Пиявицата е била в носа й около месец, разказва самата Ливерани.

Даниела Ливерани била на пътешествие в Югоизточна Азия. По време на него тя претърпяла катастрофа с мотоциклет. Дни след него тя започнала да страда от кръвотечение от носа. То продължило няколко седмици. Ливерани обаче мислела, че това е следствие от инцидента. Едва когато пиявицата се раздвижила и се показала от носа й, Ливерани разбрала, че това черно нещо не е съсирек.


Британката предполага, че пиявицата е попаднала в носа й преди около месец при пътуването й до Виетнам и Камбоджа. Вероятно това е станало, когато се е къпала в местни реки и езера.

инфо: 24chasa.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.