Наближава най-лошият ден в годината

депресия

21 декември (четвъртък) ще бъде най-гадният ден за 2017 г.

На тази дата отбелязваме зимното слънцестоене; денят ще бъде най-кратък, а нощта – най-дълга. Освен всичко това, 21 декември ще бъде най-некъсметлийският ден за всички знаци от зодиака.

Ако търсите научно обяснение, зимното слънцестоене се случва всяка година, когато слънцето е максимално ниско над хоризонта и с това настъпва астрономическата зима в Северното полукълбо. Това се случва около 21 декември и тогава денят е с най-малка продължителност, а нощта е най-дългата в годината. Освен това ще наблюдаваме и ретрограден Меркурий.

Думата „слънцестоене“ е с латински произход и означава „слънцето стои неподвижно“, пише сайтът на Earth sky.

А когато има промяна в сезоните, това подсказва неизбежния въпрос: нещо лошо ли ще се случи? Ако говорим от гледна точка на астрологията, отговорът е по-скоро да.

На 21 декември Слънцето влиза в Козирог. Според прогнозите на световноизвестната астроложка Сюзън Милър за Козирога краят на годината ще е труден. Това ще се отрази и на останалите знаци от зодиака заради положението на Слънцето в Козирог и защото нашият слънчев знак е най-мощният.

През този ден може да се чувствате по-тъжни от обичайното и да нямате настроение за нищо. Не позволявайте това да се отрази на отношенията ви с другите и не го използвайте като извинение, за да не изпълните задълженията си за деня.

инфо: vesti.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.