Най-пълният седмичен любовен хороскоп (15 – 21 март)

Звездите предсказват много интересни събития в личния живот, вижте какво ви очаква!

Овен
Тази седмица ще усетите, че идва вашият период! Ще бъдете по-емиоционални, бъдете внимателни към партньора си. Необвързаните Овни да се готвят, защото се задава нещо страхотно!

Телец
През следващите дни трябва да бъдете по-открити към любимия човек и да изразявате чувствата си смело. Свободните Телци ще научат важен любовен урок.

Близнаци
Време е да помислите за себе си и чувствата, които изпитвате. Забравете за разума през следващите дни, следвайте сърцето си, защото само така ще получите щастието, което търсите.

Рак

Вие сте може би най-чувствителните представители на зодиака и тази седмица определено ще го усетите. Ще трябва да си отговорите на някои въпроси и да забравите миналото, защото се задава страхотно ново начало, на което трябва да дадете шанс.

Лъв
Лъвове, през следващите дни ще плувате в истинско море от любов. Ще получавате все повече внимание, сега не е моментът да се отдавате на дълбоко размисли. Периодът е чудесен, просто се отпуснете и се наслаждавайте на любовта!

Дева
Деви, предстои да научите, че любовта не е еднопосочна улица и трябва да се раздавате повече, когато искате да получите. Вие сте в началото на вълнуващо любовно пътешествие, а необвързаните ще срещнат интересна личност, с която да продължат напред.

Везни

Скъпи Везни, през следващите дни ще почувствате, че трябва да послушите не разума, а сърцето си, което не е никак лоша идея. Любовта понякога е нелогична, но в това се крие магията ѝ. Не се страхувайте, защото предстои невероятно романтичен период за вас.

Скорпион
Скорпиони, нужно ви е малко време, за да разберете какво търсите в любовта и как се чувствате в момента. Направите ли го, ви предстоят дългоочаквани положителни промени.

Стрелец
Стрелци, предлагаме ви перфектния любовен план за седмицата – почивка, анализ и действие! Обмислете хубаво какви са желанията ви и какво се случва около вас и след това действайте. Необвързаните ще срещнат специален човек.

Козирог
Козирози, време е да си повярвате повече. Имайте и повече доверие на човека, към когото се стремите с толкова любов. Свободните представители на зодията да се готвят за смело впускане в нови флиртове.

Водолей
Водолеи, точно сега трябва да скъсате окончателно с миналото и да погледнете с усмивка към бъдещето, защото се очертава да бъде приказно. Вече сте готови да отворите нова глава в книгата на любовния живот.

Риби

Риби, през следващите дни ще усетите силната подкрепа на партньора си. Това е отличен период за споделяне на чувства и любовни признания. Ако има човек, за когото си мечтаете от дълго време, то сега е точният момент да му разкриете емоциите си.

източник: woman.bg

Вижте още:

Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

Забранената любов на кралските особи и резултатите от нея!

Годишен любовен хороскоп за 2021

Гадание разкрива дали добрият познат може да е следващата ви любов

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.