“Накъде гледа конят“ – тест, който казва истината за вас

6

Предлагаме ви едно забавно „проучване“, което ще помогне да се определи кое полукълбо на мозъка ви е по-добре развито .

Обърнете внимание на картинката. Накъде е обърната главата на коня? Към вас, или към хоризонта?

Ако изглежда така, сякаш конят гледа във вашата посока, то вие сте ръководени най-вече от логиката. Най-добре е развита лявата половина на мозъка.

Имате аналитичен ум, не е необходимо да заипсвате много информация. Вие добре си спомняте датите, телефонните номера, големи числа. В живота, вие се ръководите от здравия разум, а не от чувствата.

Ако мислите, че главата на коня е насочена към хоризонта, имате силноразвита интуиция. Вие сте с добре развито дясно полукълбо. По-лесно е да се възприемат символи и образи, а не думи. Със сигурност имате музикален талант. Вие живеете с емоции и често страдате заради това, което се случва с чувствата си и се ръководите от краткосрочни желания.

Ако можете лесно да превключите и да видите последователно, че конят, ту ви гледа, ту гледа настрани, това означава, че в една и съща степен са разработени двете полукълба. Вие сте хармонична личност. Идеалният баланс между ума и чувствата са включени в теб.

Какво мислите за резултатите от този тест? Съгласни ли сте с тях, или смятате, че имате точно обратните характеристики?

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. коневъдски 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.