Намерените на пътя неща не са късмет, а съдбовен знак отгоре!

pixabay.com

Винаги можете да намерите някои неща на улицата.

Опасно ли е да ги вземете от земята, могат ли да бъдат внесени в къщата и струва ли си да вземете изгубените неща за себе си?

Езотериците неведнъж убеждават хората, че не всички намерени предмети трябва да бъдат взети и пренесени на тяхна територия.

Има енергийно опасни обекти, които са заредени с отрицателна енергия.  Те включват кръстове, игли и антични артефакти.

Обектите, повдигнати на кръстовището, могат да се използват в различни ритуали за магьосничество. Въпреки че не всички изгубени предмети имат някакво ниво на опасност.

Но има определени елементи, които определено ще донесат късмет на човек. И за да не пропуснете собственото си щастие, трябва да знаете кои неща трябва да погледнете.

1. Гвоздей

Намереният гвоздей обещава късмет в бъдеще. Но само при условие, че е ръждясал. Можете спокойно да го вземете и да го донесете в дома си. Той ще се превърне в този истински талисман срещу ненужни неприятности.

2. Птиче перо

Намереното перо на птица е добър знак. Ако го намерите, можете спокойно да го носите в дома си. Бели пера обещават щастлива промяна в любовните отношения. Тъмните пера обещават късмет във финансовия сектор.

3. Камъни с дупка

В морския курорт можете да намерите истински амулет от камък. И той ще ви служи като надежден талисман. Но камъкът ще изпълни тайното желание само ако е с малка дупка.

Гладките камъни работят добре за резултата. Те имат невероятна сила и ще служат като магнит за привличане на късмет.

4. Портфейл

Morkadis

Намирането на чужд портфейл се счита за късмет. Но трябва ли да сме толкова щастливи от тази случайна находка? Поради факта, че портфейлът е класифициран като финансова позиция, загубената вещ не винаги може да ви бъде от полза.

Но ако изведнъж откриете такова нещо с пари, тогава е по -добре да не го взимате за употреба. Ако не можете да намерите собственика, тогава Вселената показва, че само вие можете да бъдете новият собственик. Но дали лесните пари ще бъдат полезни, е трудно да се каже.

5. Пръстен

Има една мъдра поговорка, която казва, че не всичко, което блести, е злато. Такъв е случаят с намерения продукт. Ако намерите златен пръстен, това е съдбовен знак.

За свободен човек той обещава бърза сватба или среща с дългоочакваната съдба. Но семейните хора е по -добре да изоставят такива находки. Намереният пръстен може да внесе раздор с любим човек.

Ако можете да намерите собственика, върнете му го. Ако не знаете кой е загубил този предмет, препоръчително е да прекрачите бижуто и да не го взимате.

6. Копче

В древни времена намирането на копче се е смятало за голям лукс. И всичко това, защото е направено от скъп материал. И дори в далечното минало копчетата са били използвани в магически конспирации за късмет. Намирането на копче е добра поличба.

Тя казва, че скоро новият собственик ще получи добри новини. Обърнете внимание на дупките в него. Колкото повече от тях, толкова по -силен е късметът. Можете да използвате този елемент, за да направите личен амулет.

За да направите това, прокарайте червен конец през отвора, завържете го на възли и го пришийте към вътрешния джоб на връхното облекло.

7. Часовник

Часовникът в добро състояние обещава приятни промени в близко бъдеще. Подобна находка подсказва, че в живота на човек има някои незавършени дела.

И колкото по -бързо стрелката се движи по циферблата, толкова по -малко време остава до тяхното изпълнение. И ако човек успее да завърши нещата, то в бъдеще животът му ще се развие добре.

8. Ключове

Ключът може да се превърне в силен амулет срещу злото и недоброжелателите. Старите ключове имат своя мощна мощност, поради което работят за защита на жилищата.

За да бъде амулетът полезен, намереният предмет трябва да бъде поставен под прага на къщата. И тогава новият собственик ще бъде напълно в безопасност. Също така намереният ключ обещава добра сделка или приятен бърз ход.

9. Икони

Всички изгубени църковни предмети показват, че Висшите сили защитават собственика, който ги е намерил. И в момента на тяхното откриване се активират енергия и сила.

Но преди да пренесете иконата в собствения си дом, трябва да я осветите в най -близката църква. И едва тогава тя ще започне да работи като талисман.

На практика няма случайни неща в живота, така че всичко, което се случва, е план на съдбата. И ако Вселената е изпратила този конкретен обект под краката ви, това означава, че Висшите сили са сметнали за необходимо за вас.

източник: zajenata.bg

Вижте още:

Какво ще се случи, ако счупите чаша, намерите яйце с две жълтъка, разлеете кафето…

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Какво ще намерите в матрака, ако някой ви е направил магия за любов

Какво означава, ако намериш катинар?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.