Народно поверие показва на колко години ще се задомиш

сватба

Има едно народно вярване, което може би сте чували от баба си. С негова помощ можете да откриете на колко години ще встъпите в брак.

За този малък „експеримент“ ви е необходима чаша вода и халка, която е закачена на конец. Вземете пръстена и го закачете на конец, а в чашата налейте вода, малко повече от половината. След като направите това, поставете пръстена в центъра на чашата, над водата и изчакайте. Той ще започне сам да се бие в краищата на чашата, така че точно тогава започнете да броите. След известно време, пръстенът сам ще застане.

Вярва се, че колко пъти той се удари в чашата, на толкова години вероятно ще се омъжите. Обърнете добре внимание на ударите, защото някога се случва пръстена да се удари тихо и вие да не чуете. Това, което е наистина интересно при този експеримент е фактът, че колкото пъти и да го повтаряте, винаги трябва да получите едно и също число.

Трудно да се говори за истинността на експеримента, тъй като това е народно вярване. Във всеки случай, забавно е да се пробва, нали?

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Ако това ти се случи на чужда сватба, скоро и ти ще се задомиш!

Зловещо! Прокълнати предмети, причиняващи злини

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.