НЛО и тайните проекти на Хитлер (Видео)

хитлер нло

През 1919 година германецът Каспар Хаушофер основава тайно общество „Братя на светлината“. Обществото е преименувано още на следващата година на „Обществото ВРИЛ“, чиято цел става осъществяването на комуникация между изследователи на НЛО в цяла Германия. Младият Хитлер става член на ВРИЛ вероятно през 1932 година.

ВРИЛ се свързва с медиума Мария Орсик, която трябвало да им помогне в търсенето на извънземен живот. Според някои документи, намерини от съюзническите войски при превземането на Берлин през 1945 година, медиумът е получил телепатични съобщения от извънземен произход, които описвали как да се построи летяща машина, с която може да се лети в космоса.

През 1934 година Хитлер създава специална група -„Черно слънце“, част от която заминава за Тибет, за да изучи техниките на медитация. Целта е контакти с извънземните и да се търсят  древни артефакти и тайни.

Вижте още във видеото.

инфо: dariknews.bg

Вижте още: 

ТАЙНА, ПАЗЕНА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ – АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е ДЪЩЕРЯ НА ХИТЛЕР?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. Teodor Georgiev 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.