Нова теория! Хората стъпили на Луната още преди 2000 години!

През 1725 година известният английски археолог Хенри Дупарк открил столицата на древнотибетското царство Хсин Ну, съществувало около двеста години преди новата ера. В града Дупарк открил огромни монолити (някога покрити със сребро), пирамида, част от кула от син порцелан и кралски дворец, съдържащ тронове с образи на Слънцето и Луната. В центъра на древния палат археологът попаднал на голям бял камък, заобиколен от изящни рисунки.

През 1952 г. на същото място пристигнала съветска експедиция. Учените били разведени в изоставения град от тибетски монаси, живеещи в района. Те им показали древни ръкописи, които до голяма степен потвърждавали научните заключения на Дупарк. Това, което удивило руснаците, било документ, който твърдял, че големият бял камък, поставен в центъра на кралския палат, бил донесен от Луната.

Тогава било лесно да се отхвърли с лекота вероятността човек от Древността да е стъпил на Луната. Все пак оставали още пет години до изстрелването на Спутник. По-съвременни изследвания обаче не могат категорично да отхвърлят тази така абсурдно звучаща теория.

Доказателства за античната способност на хората да пътуват в Космоса могат да бъдат намерени в почти всички древни човешки култури на почти всички континенти.

Така например английският изследовател Джеймс Чъркървър попада през 1901 на древен индийски ръкопис, в който подробно се описва как в древността хората притежавали летящи кораби, които извличали гориво от въздуха. Ръкописът описвал как те стигали дори и до Луната, като също подробно изобразявал древни летящи машини, напомнящи много на съвременната представа за космически кораб.

В пиктографски текст, открит през 1924 година в Шумерия (днешен Ирак), подробно се описват строежът на космически кораб, неговият двигател и способността му за вертикално излитане. Текстът, написан върху глинена плочка, разказвал, че корабът се управлявал от богове, които дошли от Луната.

В Япония на остров Хокайдо през 1975 са открити множество глинени фигурки на възраст повече от 2500 години, които изглеждали точно като астронавти и космически кораби.

Най-много свидетелства, подкрепящи теорията, че хората са стъпили на Луна преди повече от две хилядолетия, могат да се намерят в Перу. Освен в световно известното плато Наска, за което се смята, че е летище с насочващи линии за космическите кораби, са открити и множество глинени съдове и мозайки, на които ясно се различават летящи машини и хора, облечени с предпазни костюми, наподобяващи тези на съвременните астронавти.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Потулената истина за откритията на Луната

Имали ли са нацистите база на Луната и още…

Дело на извънземни ли е тази постройка, запечатана на повърхността на Луната?! (ВИДЕО)

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.