Нови разкрития за смъртта на Елвис

elvisЕлвис Пресли бил почти сляп, когато напуснал този свят. Шокиращото ракритие идва от личния физиотерапевт на Краля на рока – д-р Джордж Никополус. Името на медика нашумя след смъртта на певеца през 1977 г. Тогава стана ясно, че той е доставял големи количества лекарства на Пресли, както и други свои пациенти, включително и легендата на Rock&Rollмузиката – Джери Лий Луис.

Въпреки това Никополус бе оправдан, но обвинението му спечели прякора сред гневни фенове на звездата – „мъжът, който уби Елвис“.

Тридесет години по-късно той отвръща на удара с книга, разкриваща неговата версия за смъртта на Краля. В нея той твърди, че Пресли е бил развалина в момента преди смъртта си, страдал е от множество заболявания, някои от които със сигурност са могли да го убият.


Лекарят твърди, че Пресли страдал от глаукома, артрит, чернодробна стеатоза, уголемено сърце и дебело черво подуто до два пъти над нормалния си размер. По думите на Никополус Елвис е имал още подагра, мигрена и запек.
Кралят почина на 42-годишна възраст в дома си Грейсланд в Мемфис, Тенеси. Той бе намерен в тоалетната на своето имение, лежащ в собственото си повръщано.

Първоначалната аутопсия посочи като причина за смъртта му „сърдечна аритмия“, впоследствие се оказа обаче, че истинската причина за гибелта му е богат коктейл от 14 различни лекарства, открити в кръвта му.

инфо: news7.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.