Нумерологичен анализ за 2019 – годината на Юпитер

И така, през 2019 година ще изпитаме въздействието на вибрациите на Тройката. Какво точно очаква хората през 2019-та според нумерологията?

Тройката /2+0+1+9=12=3/ е числото на времето, на Св. Троица, на мъдростта, защото човек извлича поука от миналото, планира настоящето и предвижда бъдещето, числото на музиката, геометрията и астрономията. Триадата. “Да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята”.

Планетата, която съответства на вибрацията на Тройката е Юпитер. В древногръцката митология това е Зевс – богът на боговете. Той е направлявал не само човешките съдби, но е управлявал и природните стихии. Юпитер е светът на висшия разум.

През 2019 г. планетата ще бъде в знака Стрелец (до 2 декември), който той управлява, оказвайки благотворен ефект върху всички наши дела. И благодарение на тази планета, положителните черти на Тройката могат най-накрая да бъдат развити и напълно реализирани.

Елементът на тази вибрация е огън, така че ако ви липсва достатъчно жизненост през годината, тогава трябва да се обградите с червени, жълти и оранжеви цветя, цветове и дрехи. Магическата фигура на тройката е триъгълник, символ на „общата кауза”, обединението на две опозиционни сили в едно цяло.

2019 г. носи ефективна комуникация, вдъхновение и креативност, оптимизъм, спонтанност и ентусиазъм. Числото 3 символизира принципа на растеж, разширяване и изобилие на умствено, емоционално, финансово и духовно ниво. Годината ще бъде благоприятна за творческите личности и творците, артистите, музикантите, писателите. Важно място в живота ще заемат приятелите. През 2019 г. в света ще се появят велики авторитети, които могат да бъдат сравнени с най-великите духовни учители от миналото. В сферата на бизнеса и политиката ще се появяват нови лидери, нови личности.

Хората ще започнат да следват своята интуиция и вътрешна мъдрост, за да предприемат подходящи действия за постигане на по-голямо щастие на Земята. Тази година човечеството има шанс да намери новаторски начини за извършване на промени, за които винаги сме знаели, че са необходими. Накрая може да бъде в състояние да произведе мирна революция.

Тройката благоприятства новите и амбициозни идеи, така че трябва незабавно да се заемете с изпълнението и реализирането на мечтите и плановете си. Тази година трябва да започнете да учите чужди езици, да пътувате, да се запознавате с нови хора, разширявайки кръга си на общуване, да помислите и за кариерата си. Новите идеи и иновации на работното място ще донесат осезаем успех.

Тенденциите на годината за човечеството като цяло – разцвет на хуманността и човеколюбието в обществото; увеличаване на оптимизма и вярата в бъдещето; бунт срещу рамките, ограниченията, възможни социални бунтове, конфликти с властите; повишаване на морала и културата на обществото; разширяване на съзнанието и мирогледа на населението; укрепване на държавната власт и политическата идеология на държавата; повишаване на социалната активност; укрепване на законодателството, защита на индивидуалните права, правосъдие; разширяване на международното сътрудничество; активизиране на дейността в областта на физическата култура и спорта; уреждане на дейностите за хуманно отношение и защита на животните; развитие на пътуванията и туризма; задълбочено изучаване на чужди култури и традиции; прогресивно развитие на висшето образование.

За бизнесмените има добра възможност за пробив на външния пазар. Добри възможности за сключване на многообещаващи договори. Ако имате собствен бизнес, трябва да внимавате да не действате с прекалено голям мащаб и размах под влиянието на Юпитер, прекаленият ентусиазъм може да в ущърб. Ролята на семейството ще получи висок статус, хората отново ще си припомнят традиционни ценности. Много съвместни съжителства ще преминат в официални бракове.

И в любовта атмосферата обещава да бъде интересна! Много хора ще съберат смелост, ще забравят за комплексите си и ще започнат да действат и да съблазняват. Самотните хора ги очаква гореща романтика. А браковете сключени през 2019 г. ще бъдат щастливи и хармонични.

Щастливи цветове на годината – всички нюанси на жълтото, виолетово, лилаво и зелено.

Щастливи камъни – аметист и котешко око.

Вибрацията на Тройката означава, че вашите молитви и позитивни утвърждения ще бъдат чути. Доверете се на Вселената и спокойно продължете по посока на реализиране на вашите цели и желания.

Morkadis

Открийте сърцето си за всичко ново, което идва! Преразгледайте жизнените си приоритети, стремете се да бъдете винаги разумни, честни, скромни и справедливи. Живейте достойно и бъдете щастливи!

инфо: novini.bg

Вижте още:

Нумерология: какво е твоето Число на живота и какво показва то за теб?

Ангелска нумерология – значение на повтарящите се цифри

Нумерология на името според Петър Дънов

Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.