Обявиха Лохнеското чудовище за изчезнало

лох нес

Макар и все още да не е доказано, че въобще съществува, Лохнеското чудовище бе обявено за изчезнало в началото на месец април тази година. Страшната вест за любителите на мистериите и загадките бе съобщена от официалния пазител на легендарния шотландски звяр – Гари Кембъл.

Назначеният от Световната организация на търсещите истината за Неси пазач съобщи, че обитателят на езерото Лох Нес не е виждан в продължение на осем месеца.

Той разказа пред британския таблоид Дейли Мейл, че има значителен спад в регистрираните появи на чудовището от 2015-та година насам, като такива въобще липсват от август 2016-та година.

Тъжната новина за изчезването на Неси идва месец, след като британското Министерство на вътрешните работи отхвърли молбата на група художници от Глазгоу, която искаше да бъде предоставено постоянно гражданство на чудовището след Брекзит.

Всички фенове на Неси сме изключително притеснени от неговото изчезване. Никой не го е виждал от осем месеца. Миналата година едва осем късметлии успяха да го зърнат. Последната поява бе през август. От тогава чудовището не си е показвало главата над водата, казва Кембъл пред медиите.

Лично официалният пазител на Лохнеското чудовище го е виждал два пъти в живота си, като последният от тях е бил преди четири години. От назначилата го организация се надявали някой да зърне звяра около Великден, когато на езерото Лох Нес идват хиляди туристи, но, за съжаление, никой не е съобщил към момента за близка среща с Неси.

В момента дори има обявена награда от 1000 британски лири за достоверна информация за местонахождението му.

В околните населени места до езерото пък са разлепени плакати с предполагаемия лик на чудовището, които призовават за информация от всеки, който го види.

Кембъл разказва, че най-много сигнали за появата на Неси се получават през лятото. Причината за това не е, че то е топлолюбиво, а поради факта, че тогава около езерото има повече хора.

Пазачът се надява, че нищо лошо не се е случило с чудовището от Лох Нес и се надява някой все пак да го види през предстоящия летен сезон.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.