От Амстердам излитат под един и същи номер 2 самолета в рамките на 5 минути разлика?

паспорти

Вече се писа за силно смущаващите нови паспорти,намерени при загиналите в катастрофата. Все едно не са извадени от огъня, а от офиса…  Но това е само един нюанс.

Току-що изтече информация, че от Амстердам излитат под един и същи номер 2 самолета с разлика в рамките на 5 минути! Въпреки, че по график е само един! Бордовия номер на един от самолетите, който излита се различава от номера на самолета, който изчезна на 8 март 2014 г. само с една буква О, която лесно може да се преправи на D.

Съдейки по всичко, самолетът НЕ Е СЪВСЕМ ИСТИНСКИ и цялата трагедия е спектакъл, като свалянето на кулите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

1. Март тази година беше отвлечен самолет на Малоазийските авиолинии, който както се твърди абсолютно и безследно изчезна. В действителност е бил отклонен в американска военна база Диего Гарсия. След което е бил препратен в Холандия.

2. В нужния ден и час отлита за Малайзия. В него не е имало живи хора, а трупове. Самолета е бил управляван от автопилот, освен излитането, което е сложна процедура, за което са били необходими живи пилоти, които преди удара са напуснали борда с парашути – нататък самолета е летял автоматично.
На нужното място са го взривили (даже най-вероятно без да се е налагало да бъдат използвани ракети земя-въздух, а просто залагайки вътре взрив, по същия начин като кулите близнаци на 11 септември).

3. Всички намерени паспорти са нови – и това между изгорелите метални останки от самолета (отново напомня за събитията на 11 септември – сградите бяха разбити на прах, но в изгорелите тела бяха намерени цели и чисти паспорти.

4. Опълченците говорят за странен мирис, идващ от намерените трупове около самолета, който е всичко друго, но не и миризма на изгорели живи хора.

5. Забележете! 295 човека – колко РОДНИНИ имат и досега никой от тях конкретно не са показали по телевизията в такава голяма и опасна за света трагедия. Единственото оправдание – уж ги предпазват от нахалните журналисти. Каква геройска загриженост!

При всяка авиотрагедия какво виждаме първо – това не е мястото на трагедията, а роднините на загиналите. Общо взето в течение поне на няколко дни ние наблюдаваме интервюта от роднините на загиналите и психолози работещи с тях. Но какво виждаме практически в този случай? От момента на трагедията минаха вече дни – но досега нито една телевизия в света не е показала роднини на жертвите. В нито един портал в интернет няма да намерите фотографии на роднините или интервю с тях.

Никъде в Интернет няма да намерите видео или снимки с истории на близки и роднини на загиналите, което е напълно естествено в такива ситуации.

6. Номерата на двата самолета са почти идентични и се отличават само по една буква – О и D. Бордовия номер на полет МН370, изчезнал в март е 9M-MRO. Бордовия номер на полет МН17, свален сега е 9М-MRD.

7. Целта на операцията е ЦРУ да обвини за всичко Русия и да започне срещу нея голяма война?

Подробности

Всички без изключение забелязват и говорят за много странните паспорти. Абсолютно нулеви, буквално издадени преди дни. А какво означават холандски паспорти с дупки? Така в Холандия бракуват невалидните паспорти. Защо тези паспорти са намерени в пасажерите на злополучния Боинг?

Ето още един факт:

Когато на 18-ти март изчезна Малайзийския боинг, някой в ефир беше казал, че скоро боингът ще изплува и така ще изплува, че ще бъде използван за провокация срещу Русия.

Вижте още: 

ЖЕРТВИТЕ ОТ ВЗРИВЕНИЯ БОИНГ 777 БИЛИ ВЕЧЕ МЪРТВИ ПРИ ИНЦИДЕНТА?

инфо: http://tapcu.info/  ; http://ai-zhilin.livejournal.com/

 

14 коментара
  1. NST 10 години ago
  2. KGB 10 години ago
  3. Цветослав Стойчев 10 години ago
  4. Милен 10 години ago
  5. albena 10 години ago
  6. Анонимен 10 години ago
  7. Анонимен 10 години ago
  8. Анонимен 10 години ago
  9. Adriana 10 години ago
  10. Ivo 10 години ago
  11. Анонимен 10 години ago
  12. Анонимен 10 години ago
  13. Тина 10 години ago
  14. Холмс-сан 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.