От днес Юпитер става ретрограден

 

юпитер

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч на 10 март. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. Хората имат по-философска нагласа. В дните на Стрелеца стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и знания. Обикновено по това време всеки иска да дава съвети и да помага на другите. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи.

22 лунен ден започва от 01:17ч и продължава до 02:12ч на следващия ден. Символ на деня е Ганеша – богът на мъдростта, затова това е ден на мъдростта и постигане на нови знания. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Сега се засилват умствените способности.

Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.
Здраве – Обърнете внимание на кръста и таза. Пазете ги от травми. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Прекрасен ден за зачатие.

Бизнес – Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.

Неблагоприятно за търговия.

Благоприятно за всички видове покупки.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.

Сънища – В тях ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите във вашия сън, старайте се да разберете къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.