Пентагонът разполага със секретно видео на среща с НЛО

Военноморските сили на САЩ заявиха, че Пентагонът разполага със секретно класифицирано видео на скандален инцидент с НЛО. Сюзън Гоф, говорител на Пентагона разкри информацията.

„Министерството на отбраната, по-специално ВМС на САЩ, разполага с видеото. Както военноморските сили и моят кабинет заявиха по-рано, тъй като разследването продължава, няма да обсъждаме публично отделни доклади/наблюдения.“

„Все пак мога да ви кажа, че датата на видеоклипа е 14 ноември 2004 г. Не очакваме да бъде пуснато това видео “, каза Гоф, цитирана от БГНЕС.

Информацията се отнася до среща от 2004 г. между USS Nimitz и странни неидентифицирани обекти. Три видеоклипа с неизвестни въздушни срещи, направени от пилоти на ВМС, се появиха между 2017 и 2018 година.

През декември 2017 г. „Ню Йорк Таймс“ съобщи за видеоклип с въпросните пилоти от ВМС, прихванали летящ обект край брега на Сан Диего на 14 ноември 2004 г.

Американският флот призна още през септември 2019 г., че изтеклите кадри, направени от пилоти, имащи радарно-визуална среща с неидентифицирани летящи обекти, са автентични. Въпреки че те все още не са идентифицирани, ВМС твърдят, че въздушните тела са навлезли в зоната на военните учения.

Изследователят Кристиан Ламбрайт пусна искане по Закона за свобода на информацията, отнасящо се за инцидента, в отговор на което ВМС признаха, че „са открили някои неща, които са класифицирани като „TOP SECRET“.

Прегледът на тези материали показва, че понастоящем са маркирани и класифицирани като TOP SECRET“ по изпълнителна заповед 13526, а органът за класификация е решил, че пускането на тези материали би причинило изключително сериозни щети на националната сигурност на Съединените щати “.

Бившият служител на Пентагона Луис Елизондо, който също е и човекът, помогнал да се направи видеоклипът на Военноморските сили публично достояние, заяви пред Мадърборд, че Пентагонът не винаги предоставя точна и пряка информация на обществеността.

„Пентагонът има дълга история на предоставяне на неточна информация на американския народ“, каза Елизондо.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Американският астронавт Лирой Чао за срещата си с НЛО в Космоса

Morkadis

Снимки на НАСА от Марс – измама, НЛО или доказателство за живот?

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Алпинист засне странно НЛО, докато изкачваше връх Матерхорн в Алпите

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.