Покълнали орехи – подмладяване и обновяване на организма

3

Мнозина са чули или чели за покълналата пшеница.За едно денонощие покълване във вода жизнената сила на пшеницата се уваличава 100 пъти.

Но малцина знаят за уникалната рецепта от покълнали орехи, чиято жизнена сила за две седмици покълване във вода се увеличава 1000 пъти, пише сайтът myclinic.bg

Как се приготвя в домашни условия уникалната храна.

1 кг непочистени орехи се заливат с хладка вода, която трябва да ги покрива. Оставят се на перваза на прозореца за 2 седмици. Два пъти дневно трябва да се разбъркват. Водата се сменя през два дни. След 2 седмици орехите са готови за упореба. Да се съхраняват най-долу в хладилника в същата вода.

Дневната норма е по 3 ореха сутрин и вечер. Тази рецепта помага за обновяване и подмладяване на организма на клетъчно равнище, възстановяване на имунната и нервната система, за прочистване на кръвоносните съдове и за подхранване на костната тъкан на организма.

Рецептата може да се използва, но с повишено внимание, при нарушения в дейността на панкреаса.

инфо: myclinic.bg

Вижте още:

РЕЦЕПТА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. РУМИ 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.