Полетът за доказване, че Земята е плоска, беше отложен

земята

Калифорниецът Марк Хюз, който е привърженик на теорията, че Земята е плоска, отложи за пореден път своя ракетен полет и все още няма да може да представи валидно доказателство за своята теза, пише в.“Вашингтон пост“.

Тестовете на самоделната му ракета и на стартовата площадка показаха дефекти и засега изстрелването се отменя. По думите на Хюз неговият полет трябва да бъде отложен поне до края на седмицата. Първият старт беше провален заради спорове с властите, които откриха куп нарушения от страна на Хюз. Поредното отлагане може да сложи кръст на плановете на ексцентрика да докаже, че Земята е с формата на фрисби, а не на сфера.

За плановете на 61-годишния особняк стана известно през есента на 2017 година. Но първият му провален полет в пределите на атмосферата беше регистриран още през 2014 година и завърши със зрелищен неуспех. Тогава Хюз се отърва само с леки наранявания и с няколко дни, изкарани в болницата.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Всичко, което виждаме, чуваме и усещаме, e „обширна и сложна холограма“!

Луната крие мрачни тайни или никога не е съществувала?

Дружеството за плоската Земя и днес отрича планетата да е сферична

Кухата Земя и подземните цивилизации

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.