Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Коронавирусът продължава да бъде тема номер едно в света. Докато в Китай беше обявено, че пикът на разпространението на тази смъртоносна инфекция преминава, то в Европа и много други страни по света ситуацията само се влошава с всеки изминал ден. Астролозите решиха да направят ново предсказание за коронавируса и да се опитат да предскажат кога пандемията ще отшуми в световен мащаб.

И така, астрологът Рос продължава да настоява, че до средата на април коронавирусът ще започне да изчезва във всички страни по света с настъпването на топлото време. Той отбеляза, че китайските власти са взели навременни и правилни мерки за запазване здравето на своите граждани, въпреки че не успели напълно да избегнат разпространението на инфекцията.

Рос свързва намаляването на броя на заразените в Китай с коронавирус с разположението на Плутон и Сатурн. А влошаващата се ситуация в Европа свързва с факта, че Меркурий остава в Риби. Във всички страни епидемията ще отшуми, според Рос, веднага след навлизането на Меркурий в Овен, което ще се случи в края на март.

Други астролози имат малко по-различно мнение по този въпрос. Според някои пандемията от коронавирус все още не е достигнала своя връх. Някои от тях предвиждат по-страшни последици. Според тях, ситуацията в Италия, може да се повтори в много други европейски страни, включително Испания, Франция и Германия.

Но никой от астролозите не предсказва “катаклизъм” във връзка с разпространение на вируса. Много от тях предричат особено горещо лято тази година, което ще допринесе за бързото изчезване на коронавируса. Затова нека бъдем спокойни и слушаме съветите на лекарите.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса

Петър Дънов предвидил коронавируса още през 1938 г., дал и рецептата за спасението

Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в България

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.