Предсказания на Слава Севрюкова за България

Слава Севрюкова е истински феномен, който дори може да се сравни с този от ранга на Ванга. Тя прави редица важни предсказания, както за събитията у нас, така и за света. Севрюкова е наистина емблематична българска пророчица, която се отличава с истински високата си духовна култура.

Предсказания на Слава Севрюкова за България

Слава Севрюкова твърди, че ще дойдат черни времена за страната ни, но много скоро след това нещата ще се променят и доброто ще възтържествува. Именно затова след като злото нахлуе изведнъж и в страната ни, доброто бързо ще го победи и ще настъпи значим обрат в историята ни. Пред нас ще се открие само един верен и правилен път – пътят на духовността и примирението.

През далечната 1970-та година великата пророчица казва, че няма винаги земята, по която ходим да е все земя… Един ден оцелелите ще се намират високо горе, като именно затова нашата страна, която е в по-голямата си част планинска страна ще пострада доста по-слабо. Заедно с това Слава Севрюкова предупреждава всички млади българи, които са в чужбина. Тя казва, че е много важно до 2022 или най-късно до 2025 година всички те да си дойдат обратно в дома си в България, защото след това дори и да искат, няма да могат да го сторят. В света ще настъпят тежки катаклизми, като там, където е била земя, вече няма да бъде.

Нашата страна ще премине и ще оцелее след тази световна криза, но и дори ще укрепне. Именно в нашия богоизбран и велик народ ще се родят няколко велики духовни водачи, като това далеч няма да е случайно според пророчицата. Точно ние сме славянското племе, чиято писменост се явява именно при нас преди много години. Тепърва ще разкриваме великите тайни на нашата култура и това е нашето кармично бъдеще.

Именно възвръщането на святата духовност ще спаси страната ни, а не възстановената икономика на България след кризата, която ни очаква. Важно е да се стремим да бъдем център на правия път и на светлината, като нашата вяра никога не бива да угасва, дори когато сме изправени пред редица сложности изпитания.

Слава Севрюкова допълва в предсказанията за България, че ние сме истински велик народ, който не може да бъде заличен от земята и това никога няма да се случи. Великите сили са разкрили на пророчицата, че някои други народи ще изчезнат завинаги, но не и ние, защото нашето племе е нерушимо и неделимо.

Именно затова е важно да събудим нашата мощна на духовността, чиято сила е велика и необятна. Ако се откажете от нея, то един ден ще съжалявате много за избора си днес. Ще бъдем изправени пред редица изпитания, но тези които запазят чистотата на ума и духа си ще бъдат възнаградени един ден, а и именно те ще могат да се нарекат истински българи.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Предсказанията на Петър Дънов и Слава Севрюкова за Третата световна война

Христо Нанев: Слава Севрюкова предрече, че България ще се оправи при 20-ото правителство след промените

Слава Севрюкова за съдбата

Лили Димкова: Животът продължава след смъртта

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.