Прелетя ли НЛО над Франция? (видео)

Снимка: YouTube

Странни светлини бяха заснети в няколко града

Над южната част на Франция бе наблюдаван много странен светещ обект, стреснал жителите на редица градове. НЛО бе видяно от хора в Монпелие, Курнонтерал, Павала-ле-Фло, Сет, Нарбон, Перпинян и дори в Андора.

Обектът, заснет на 9 ноември, има правоъгълна форма, а по време на полета си се завърта няколко пъти около оста си. След известно време той изчезва рязко.

Метеоролозите от местната служба Météo Gard-Hérault нямат обяснение на явлението, но са шеговито настроени. Френската армия не е коментирала кадрите, наводнили социалните мрежи.

Обектът е забелязан на 9 ноември, а на някои места са видени 3 НЛО-та, пишат от Dir.bg

Мнозина от французите пишат в социалните мрежи, че за видяното е отговорна извънземна раса.

Възможни са редица обяснения. Много е вероятно кадрите да показват тестването на рояк от малки дронове, които се контролират от изкуствен интелект. Военните на САЩ, Великобритания, Русия, Китай, Франция и дори Турция разработват подобна технология.

Възможно е и обектът да е нов тип боен дрон с по-големи размери. Друго по-малко вероятно обяснение е видяното да е лазер.

Фактът, че НЛО-то се преобръща координирано три пъти около оста си, преди да изчезне рязко прави невъзможно това да е самолет, ракета или балон.

Сателит може да се завърти около оста си, но това не би могло да се види с просто око, коментират астрономи.

източник: dnes.bg

Вижте още:

Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето (ВИДЕО)

НЛО над Чернобил спасява Европа

Изненада: Триъгълно НЛО бе открито на СНИМКА от совалка на NASA

Защо Пентагонът изведнъж се отвори за НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.