Астро: Препоръчва се в този ден да поискате милост от вашия Ангел-Хранител

зодии

Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект между Луната и Плутон. Възможни са рискови ситуации. Може да предизвика дълбоки емоционални проблеми, както и неприятни психически преживявания.

Луната е в знак Овен и ще остане там до 07:05ч на 10 юни. Емоционалното напрежение се увеличава, склонност към импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Днес компромисът едва ли е възможен. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появява главоболие от време на време. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

25 лунен ден (започва от 03:13ч на 9 юни и продължава до 03:43ч на 10 юни) Днешният ден е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате милост от вашия Ангел-Хранител.

Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Всеки човек има свой вътрешен глас – с вас разговаря вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща. Малко вероятно е да чуете гласа на светлите сили, ако сте потънали в разбор на съседи, колеги или приятели. Тогава във връзка с вас е не ангелът хранител, а вашият личен демон изкусител и неговите съвети може още повече да объркат живота ви.

Може да направите лечебно гладуване и да работите над себе си за увеличаване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат почистени от духовни и физически шлаки. Всеки знак през 25 лунен ден трябва да се възприема като указание за нещо. В резултат ще получите нови сили.

Бизнес – Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация. Не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Секс – Подходящо време за чувствен и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен.

Покупки – Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Сънища – Ако сънувате неприятен сън, това е знак, че не изпълнявате правилно своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън веднага след полунощ може да бъде пророчески и трябва да му се обърне специално внимание.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.