Променяме съдбата си на всеки рожден ден

съдба

Според астролозите съществувала закономерност за връзката с първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година

Първия ден показва събитията от първия месец, втория ден на втория месец и т.н. Бъдете внимателни в самия ден и следващите единадесет дни, които последват. Символично всеки от тях представлява един от следващите месеци.

1-я ден- Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. И най-смелите ви постъпки тогава са оправдани и по- късно сигурно ще ви донесат успех.

2-я ден- Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Благодарение на това вие ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности.

3-я ден. Завържете нови познанства и връзки, намерете време за свои роднини. През този ден ще осъществите много обещаващи контакти.

4-я ден- Посветете го на своя дом. В него да зацари мир и съгласие. Не забравяйте, че тъкмо там вие може да се спасите от всички беди, да намерите защита. Ако можете, поканете родителите си или сами ги посетете.

5-я ден- Той ще е празник за душата. Вие ще постигнете много и ще научите нови неща. Ден за удоволствия и развлечения. Опитайте си късмета като пуснете тото фиш.

6-я ден- Отдайте се напълно на своята работа. Може да отпразнувате рождения си ден с колеги от службата. Възможно е точно в този ден вашата упоритост да бъде забелязана от шефовете, а авторитетът ви да нарасне. Но не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите на плещите си. Иначе може да пострада здравето ви.

7-я ден- В поведението на хората, които са около вас, вие ще се огледате като в огледало. Смело им партнирайте.

8-я ден- Той ще покаже доколко сте щедри и способни да приемете помощ от другите. Обърнете внимание на всички възникнали конфликти и опитайте да ги разрешите без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу всички житейски несполуки поне за една година напред.

9-я ден- Ще откриете нови качества на своята душа. Възможно е край вас да има човек, който се нуждае от утеха. Постарайте се да го успокоите. Като давате на другите, ще получите много повече.

10-я ден- Независимо от натиска на шефовете, правете това, което смятате за правилно. Уважението ще ви бъде вързано в кърпа. Да рискувате този ден, ще е на късмет. Ще се осъществят и най -дръзките ви мечти.

11-я ден- Най-вероятно през този ден ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори и съдбата ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общуването с приятели ще ви е от полза.

12- я ден- Прекарайте го в самота и се опитайте да направите равносметка на изминалата година. Това ще ви помогне да постигнете най-дълбоката същност на събитията и тенденциите.

Morkadis

инфо: ladymagazine.bg

Вижте още:

ЕЛЕНА БЛАВАТСКА: ТЪКАНТА НА ЧОВЕШКАТА СЪДБА СЕ ИЗТЪКАВА ОТ САМИЯ ЧОВЕК

ТОЗИ ХОРОСКОП, ИЗГОТВЕН СПОРЕД ДАТАТА ВИ НА РАЖДАНЕ, Е ТОЛКОВА ТОЧЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ

РОЖДЕНАТА ВИ ДАТА РАЗКРИВА ВСИЧКО ЗА ВАС

КАКВО ИСКА ДА ВИ КАЖЕ СЪДБАТА С ЧИСЛАТА, КОИТО ВИ ПОКАЗВА НАЙ-ЧЕСТО

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.