Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

Какво привлече вниманието ви?

Завързан човек
Вие сте постоянно във вътрешен конфликт със себе си. Ако наистина търсите истинската любов, първо трябва да намерите любов в себе си и да разрешите всички противоречия, които имате в себе си. Борбата за вътрешен мир не е лесна, но само този мир ще ви донесе решение на проблемите, които ви пречат да се влюбите.

Ограда
Ако първо забележите оградата, значи най-голямата ви слабост е, че сте твърде затворени. Ако не поемате рискове и не се отворите към другите, определено ще сте сами. Естествено, вие искате да се предпазите, но преувеличавате в това. Свалете гарда и започнете постепенно да се отваряте към другите. Ако не поемате рискове, няма да получите нищо.

Лодка
Вашият проблем е, че вашите стандарти са толкова високи, че просто никой не може да ги достигне. Вярно е, че не трябва да се задоволявате с каквото и да било, но преди да отхвърлите някого, попитайте се, може би той или тя притежава нещо, което не сте го забелязали първия път. Не мечтайте за перфектния партньор, защото той просто не съществува и търсейки го, можете да пропуснете този, който е наистина идеален за вас.

Череп
Преувеличените ви притеснения и нерви разрушават всичките ви връзки. Добре е да бъдете внимателни, но вие сте толкова уплашени, че задушавате всички наоколо. Винаги ще има неща, които ви плашат, но това не означава, че трябва да се вцепенявате и да не можете да помръднете при всяка крачка, която правите.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Кристалите, с които ще привлечете любовта

Каква е кармата ви в любовта според асцендента

Ако се държиш така в любовта, значи си стара душа

Първото нещо, което видите, разкрива какво ви пречи в любовта

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.