Седмичен хороскоп за всички зодии

 

На 14 юни Марс е в тригон с Нептун – Повишава се интуицията. Възможност за конструктивни промени в семейния и личния живот.

На 14 юни Марс е в опозиция със Сатурн (влияние от 12-17 юни) – някои дела и планове могат да се провалят, сякаш пречките, препятствията и неразбираемите грешки се появяват сами.  Вероятността от злополуки, наранявания нараства, така че внимавайте. Появяват се ограничения. Проблеми с по-възрастни хора. Да се избягват преки сблъсъци, да се търсят компромисни решения.

На 16 юни Меркурий в тригон с Нептун, а по-късно в опозиция със Сатурн (влияние 14-19 юни) – Могат да възникнат пречки, закъснения, грешна или не навременно подадена информация. Внимавайте с подписването на документи. Сега не си струва да отправяте молбите до властите, началниците, отложете посещението на официалните инстанции.  При пътувания е възможно да възникнат трудности, закъснения, повреда на превозното средство.

На 16 юни Юпитер в квадратура с Нептун – период на духовно търсене. Води до потъване в мимолетни връзки. Последиците от това влияние често са непредсказуеми. Вие сами можете да станете жертва на интриги, измами, клюки, както и обект на изнудване. Лошо време за тържества, бракове, ангажименти, особено подписването на брачен договор. Не е подходящо за кръщение, венчавка, полагане на клетва, духовно посвещение.

През седмицата Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец.

Благоприятни дни за подстригване -11 (след 16:53ч), 12 (до 15:43ч), 13 (след 16:53ч), 14, 15 юни

Луната се движи на празен ход и не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

10.06.  15:02 – 11.06. 03:30

12.06.  18:16 –  13.06. 07:04

14.06.  22:47 –  15.06. 12:04

Овен – Ще бъдете енергични, активни, изобретателни. Нещата ще стават лесно, ще трябва само да насочите енергията си в правилната посока.  По-ниското енергийно ниво ще се отрази негативно на настроението ви. Рискувате да надцените собствените си сили и способности, като се захващате с повече неща, отколкото можете да изпълните. Това може да ви направи жертви на собствения ви ентусиазъм. Мартенските Овни трябва да предприемат необходимите стъпки към реализация на желанията и проектите. За априлските Овни не са изключени проблеми и недоразумения с близки роднини. В семейния живот, избягвайте спорни въпроси.

Благоприятен ден – събота, неделя
Неблагоприятен ден – вторник, сряда

Телец –Като цяло ще преобладава чудесно настроение. Можете успешно да решите някои финансови въпроси.  Вярно е също, че ще имате неудържима склонност да похарчите малко пари.  Време е за промяна, мнозина ще получат интересни предложения за работа, но не трябва да бързате да вземате решения. Рационалността и способността да балансирате емоциите ви ще ви позволят да разгърнете потенциала си.Опитайте се да реализирате плановете си, започнете нови проекти, новите идеи трябва да бъдат обмислени и да започнат да се прилагат. Не забравяйте да разрешите проблемите си, защото сега имате достатъчно сила и енергия за това.

Morkadis

Благоприятен ден – понеделник

Неблагоприятен ден – четвъртък, петък

Близнаци – Слънцето е във вашият знак, което прави този период динамичен, активен и комуникативен. Пред вас има позитивни тенденции, но негативните енергии също ще повлияят в някаква степен. Ще трябва да преодолеете някои препятствия и трудности. Задълженията и някои задачи ще ви отнемат повече време, отколкото си мислехте. Възможно е да възникне конфликт с партньора ви около проблем от миналото, който може да преодолеете само с компромис. Внимателно преценявайте и обмисляйте всяка дума преди да я изговорите. Не бъдете брутално искрени, ако искате да имате по-светло бъдеще заедно. Не се страхувайте да използвате по-творчески подход към решаването на проблемите.

Благоприятен ден- вторник, сряда

Неблагоприятен ден – неделя

Рак – „Умереност” е ключовата дума тази седмица – във всичко. Повечето от вас тези дни ще бъдат енергични и активни и няма да ви липсва желанието да успеете! Внимавайте и не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Може да не е лесно да се справите с променливите си чувства. Престанете да се адаптирате към другите и да се стремите да отговаряте на техните очаквания. Отваряйте си очите на четири и може да забележите човек от вашата среда, с който имате сходни виждания и е възможно да се породят взаимни симпатии. Отделете време да се отпуснете, ако забързаното темпо ви кара да се чувствате напрегнати, притеснени или объркани.

Благоприятен ден – четвъртък, петък

Неблагоприятен ден вторник, сряда

Лъв – Слънцето ви носи позитивна енергия. Вие сте активни и енергични. Пред вас ще има много благоприятни обстоятелства. След като ги използвате разумно, ще получите това, за което отдавна сте мечтали. Не се поддавайте на провокации, тъй като някои хора ще искат да ви използват, въвличайки ви в конфликтна ситуация. Въпреки че не всичко ще върви по план, не позволявайте на леките препятствия да ви отклонят от пътя към целта. Парите могат да бъдат причина за напрежение и кавга, но може косвено да доведат нов човек (възможно бизнес партньор) в живота ви. Какво ще е качеството на тези взаимоотношения не зависи единствено от вас. Желанието за нещо по-различно ще ви подтикне към общуване с различни хора.

Благоприятен ден – вторник, сряда

Неблагоприятен ден – четвъртък, петък

Дева – Избягвайте да навлизате в дългове или да харчите пари за несъществени неща. Внимавайте повече, когато вземате важни решения. Може да получите удар по вашето его, от което много ще ви заболи. Отношенията с другите също могат да станат много напрегнати.  Вие сте склонни да проявявате снизхождение към собствените си недостатъци и в същото време искате да критикувате другите. В личния си живот се опитайте да бъдете по-меки и по-отзивчиви. В края на седмицата можете да организирате приятелски срещи и романтични срещи. За родените третата десетдневка са възможни различни здравословни проблеми.

Благоприятен ден – четвъртък, петък

Неблагоприятен ден – понеделник, събота, неделя

Везни – Ще бъдете активни, енергични и инициативни. Въпреки това в кариерата ви може да има лоши моменти, неоправдани надежди и разочарования. Възможно е да имате проблеми и задръжки в бизнеса. Вашата репутация може да пострада. Сега е по-добре да слушате собствената си интуиция. Някой от вашите колеги може да ви разочарова. Вътрешните ограничения и нерешителността могат да се превърнат в пречка в живота. През този период ще трябва да преосмислите и да промените много неща в себе си. Лесно ще се адаптирате към всякакви промени. Обръщайки повече внимание на близките си, вие ще установите пълно разбирателство с тях. Като цяло за нови връзки седмицата е неутрална и е по-добре да не се градят специални очаквания и планове.

Благоприятен ден – събота, неделя
Неблагоприятен ден – вторник, сряда

Скорпион – Вие ще се нуждаете от решителност, активност, способност за бързо реагиране на ситуацията и Марс ще ви помогне във всичко това. Трябва да бъдете много внимателни по отношение на финансовите въпроси, както и навреме да уредите отношенията си с данъчните или държавните институции. Финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред. Социалният ви живот навлиза в плодороден период, в който може да има много интересни срещи. Ще се носите безметежно по вълните на течението. Нещо или някой може да ви отклони в нови и неочаквани посоки. Сдържайте поривите си и не давайте поводи на партньорите си да недоволстват. За търсещите своите половинки, нека се оглеждат внимателно. Възможни са интересни срещи.

Благоприятен ден – понеделник

Неблагоприятен ден – четвъртък, петък

Стрелец – Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация. Не се притеснявайте, сега късметът е на ваша страна. Марс освен, че ще ви подтиква към флиртове, ще ви помогне да успеете да свършите голямо количество работа и да се отърсите от ангажиментите си. Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно. Вие ще диктувате условията, а другите ще трябва да се адаптират към вас. Луната и Венера са вашите основни помощници по пътя към щастието и изпълнението на мечтите ви. Венера ви прави силно привлекателни за противоположния пол. Отношенията обаче възникнали сега ще са мимолетни и няма да се задълбочат, а сексът няма да носи удовлетворение.

Благоприятен ден- вторник, сряда

Неблагоприятен ден – неделя

Козирог – Седмицата носи много отговорности и следователно моментът не е подходящ за почивка, забавление и релаксация. Възможни са малки неприятности под формата на прекалено емоционален конфликт или нарушение на работните планове. Това е момент, в който трябва сериозно да се вгледате в ситуацията и да решите дали животът и кариерата ви отиват в желаната от вас посока. Не смесвайте работата и любовта. Опитайте се да намерите добър баланс между работата и дома. В началото на седмицата избягвайте важните разговори, но в неделя Луната ще улесни комуникацията.

Благоприятен ден – четвъртък, петък

Неблагоприятен ден – вторник, сряда

Водолей –Ще имате възможност най-накрая да се заемете с изпълнението на дългосрочен план. Не се притеснявайте, звездите няма да ви оставят без покровителството си. Също така те обещават на всички представители на знака много романтични приключения. Тази седмица ще почувствате цялата сила на очарованието си, а вниманието ви към мнението и желанията на другите само ще укрепи вашата собствена позиция. Възможно е да срещнете стара любов и отново да почувствате нещо към този човек, с което да провокирате ревност в сегашните си взаимоотношения. Време е да приемете нов подход към живота, вместо да се борите с промените, да ги приемете и да извлечете най-доброто от тях.

Благоприятен ден – вторник, сряда

Неблагоприятен ден – четвъртък, петък

Риби – Можете да се възползвате от почти цялата седмица за подобряване на отношенията с околните. Изглежда, че е време да седнете и да оправите всичко, което ви притеснява с близките ви хора.  Решенията взети през това време ще са подходящи за всички страни. Но през уикенда всичко може да се промени. Ще се почувствате уморени от липсата на време да се посветите напълно на себе си. Марс ще ви подтиква към внезапни и лекомислени действия. Някои от вас ще започнат да преценяват как да променят обстановката в дома си за по-добро, ще предприемат стъпки за модернизиране и обновяване на интериора. Вероятността за нова връзка е твърде висока. Използвайте всяка възможност, която ви се предоставя.

Благоприятен ден – четвъртък, петък

Неблагоприятен ден – понеделник, събота, неделя

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.