Седмичен хороскоп за всички зодии

Основни астро-акценти

На 1 октомври Венера е в квадратура
с Плутон –
 чести прояви на егоизъм и недостатъчно разбиране емоциите на другите. Заради сексуално удовлетворение лесно ще се изпада под чужда зависимост и влияние. Може да възникнат конфликти около уреждане на наследствени въпроси. Следва да се избягват неетичните делови практики и финансови спекулации.

На 3 октомври Плутон става директен. Меркурий преминава в знак Скорпион.

На 4 октомври Марс преминава в знак Везни до 19 ноември – тук не се чувства добре планетата, но е добре да използвате това време за търсене на компромиси и разрешаване на трудни ситуации.

Луната през седмицата преминава през знаците Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог.

Благоприятни дати за подстригване –  30 септември, 1 (до 10:20ч), 2 (след 11:33ч), 3, 4 , 5 (до 14:40ч) , 6 (след 15:40ч) октомври

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не  е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

30.09.  05:07 – 30.09.  12:43
02.10.  12:47 – 02.10.  14:45
04.10.  10:35 – 04.10.  20:44

Овен – През седмицата ще получите нов импулс за действия. Ще настъпи възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Прекарвайте свободното си време в творчески дейности. Това ще помогне да се отпуснете и да получите вдъхновение. Препоръчва се сега да действате последователно и постепенно да разчиствате пътя си към успеха чрез премахване на пречките, които стоят пред постигане на вашите цели. Не пилейте енергията си в различни области и посоки. Концентрирайте се и използвайте уменията си, за да преуспеете в своите начинания. Родените през третата десетдневка е добре да са внимателни през периода, защото Марс може да повиши кръвното налягане и да причини напрежение. Избягвайте на всяка цена спорове и разправии, не критикувайте остро никого.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 5, 6

Телец –  Ще се изкушите да отложите решението на вашите проблеми. Не правете тази грешка: после може да е късно! По време на работа може да се опитат да ви манипулират. Не се поддавайте на провокации. Опитайте се да стоите далеч от откритите конфликти и спорове. Отговорностите ще нараснат, затова няма да имате много свободно време. Струва си да отделите малко време за почивка и възстановяване на силите, да обърнете внимание на здравето си. Тази седмица определено ще бъдете много чувствителни, романтични, жадни за любов и внимание. Емоции ще предизвикат нови преживявания, желания и стремежи, свързани с личния ви живот. Със своята харизма лесно ще можете да предразположите хората към себе си.
Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 1, 2

Близнаци – През седмицата ще бъдете по-рационални  действията си. Старайте се да подхождате към професионалните си задължения по най-отговорния начин. Бъдете особено внимателни с информацията, която получавате, въздържайте се от клюки. Внимавайте, защото всяко от вашите изявления може да бъде погрешно интерпретирано. На лоялността на хора, които не познавате много добре, не трябва да разчитате. Пътят към успеха няма да е толкова лесен. Ще усетите прилив на жизнени сили и нови идеи. Интелектуалните занимания ще ви доставят удоволствие. Есента ще ви предостави много възможности за среща с любовта и мнозина ще започнат нов щастлив период от живота си.

Благоприятни дни – 30.09.
Бъдете внимателни – 03, 04.10

Рак – Тази седмица си заслужава да преразгледате приоритетите си. Бъдете щедри през този период от време. Би било хубаво да дарите нещо за благотворителност. Следвайте вътрешният си усет. Бъдете предпазливи и се пазете от скрити, невидими опасности. Определете ясно какво искате да постигнете в близко бъдеще и насочете своите усилия в подготовка за това, независимо от трудностите. Егоизмът е добър, но само в умерено количество, в противен случай могат да възникнат трудности при общуване с роднини и приятели. Личният ви живот ще бъде по-активен. В отношенията ви ще се появи повече чувственост и страст. На обичните ви хора говорете за чувствата си по-често, показвайте любовта си чрез дела.

Morkadis

Благоприятни дни – 1, 2
Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв –Искате да направите промени в някои области от живота ви. Марс ще ви подтикне да се борите за интересите си, но го правете с мярка и здрав разум. С повишено внимание преценявайте рисковете. Избягвайте необмислените решения и постъпки. Бъдете решителни и уверени, но не проявявайте агресия към другите хора.Може да бъдете възпрепятствани от скрити препятствия. В някои моменти ще ви бъде наистина трудно, но ще постигнете успех в нещата, които сте започнали. Запазете позитивната си нагласа. Не са изключени нови запознанства. Време е да се отпуснете и да изпуснете парата. Развличайте се, флиртувайте, запознавайте се с интересни хора. Получавайте удоволствие от всичко, което правите.

Благоприятни дни –3, 4
Бъдете внимателни – 1, 2

Дева – През този период ще получите много оферти, но преди да ги приемете, претеглете плюсовете и минусите. Изградете доверчиви отношения с децата си, за да не пропускате важни събития, които ще се случат в живота им. Бъдете внимателни във финансовите въпроси! През седмицата ще има добро развитие на вашите дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на добро предложение, на приятна новина или на приключването на стар ангажимент. Смело и активно действайте по реализация на плановете си. Търсете в свободното си време нови начини на забавление, посещавайте нови места, срещайте се с нови хора. Мнозина ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи.

Благоприятни дни –1, 2
Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Звездите обещават късмет на тези, които не се страхуват да вземат отговорни решения и да следват мечтите си. Мнозина ще претърпят ново развитие. През следващите дни ще имате шанс за разрешаване или предотвратяване на конфликт и намиране на компромиси по трудни въпроси. Много е важно да останете спокойни във всяка ситуация и да имате премерени действия. Слънцето преминавайки през вашия знак ще окаже своето благотворно влияние над вас. Постепенно ще започнете да се чувствате повече енергични  и жизнени, ще се засили увереността ви и ще способства изработването на по-здравословни навици. Можете да се заемете с изчистване на организма, да промените прическата си, имиджа си, да изберете по-младежки стил. Нови запознанства и разширение на контактите.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Слънцето пътува през вашият дванадесети дом сега, отбелязвайки време на отстъпление и регенерация. Помислете за привързаностите, които имате – към нещата, хората и рутините и кои от тях ви теглят надолу. Не е моментът да продължите напред с чисто нови проекти. По-скоро е време за размисъл, изграждане на мечти и презареждане на батериите. Любовта може да включва някаква форма на жертвеност или просто даване на подкрепа, за разлика от получаването по време на този цикъл. Дори да се чувствате добре, снижен е жизненият ви тонус. Пазете се от голямо напрежение и натоварване. Постарайте се да избягвате конфронтации с партньора и близките си. Подходящо е да устроите жизненото си пространство така, както ви харесва и да внесете в него положителна енергия.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 1, 2

Стрелец – Фокусирайте се върху творческите проекти и духовното търсене. Имате всички шансове да реализирате новите си идеи. Периодът ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни населени места. Смело можете да поемете инициативата за романтичните отношения в свои ръце. Слънцето засилва вашата жизнена енергия и увеличава вашата работоспособност. През седмицата ще се отвори добра възможност или ще можете да се възползвате от неочаквано предимство. Трябва да изградите своите действия въз основа на минал опит и традиционни методи. Няма нужда да изпитвате непроверени теории или да избирате най-кратките пътища.

Благоприятни дни – 30.09.
Бъдете внимателни – 03, 04.10

Козирог – Тази седмица ще ви бъде дадена възможност да демонстрирате почтеност, великодушие или заложби на лидер, което от своя страна ще доведе до личен успех и признание. Обстоятелствата ще работят във ваша полза и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях. Слънцето отслабва жизненият ви тонус. Благоприятното положение на Марс спрямо знака ви (предимно на родените през третата десетдневка), ще ви помогне да поемете нещата в свои ръце. Също така засилва сексуалните и романтичните желания.  Подходящо време за подобрения,  ремонтни работи, за дейности „направи си сам” у дома. Внимавайте да не се създадат предпоставки за възникване на домашни инциденти, пожар.

Благоприятни дни – 1, 2
Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Седмицата ще бъде щедра на позитивни преживявания. Ще имате шанс да подобрите емоционалния си живот. Струва си да поемете всякакви отговорности и да започнете сериозни проекти, които изискват дългосрочна работа. Опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите. Не забравяйте, че не само вашите действия, но и последиците от тях ще бъдат непредвидими, т.е. ще се окажат далеч от това, което искате. Може да откриете двойната игра на някой около вас и ще се разочаровате. Домашните ви задачи и ангажименти ще са ваш приоритет. В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели.

Благоприятни дни –3, 4
Бъдете внимателни – 1, 2

Риби – Настъпва времето за дълбоко психологическо осмисляне на живота. Седмицата обещава да бъде стабилна, без особени възходи и падения. Не се опитвайте да вършите няколко неща едновременно. Научете се да се радвате на малките неща, колкото и да са незначителни. Ще възникне ситуация, при която ще е нужно да действате решително. Избягвайте спонтанните решения, нека бъдат добре обмислени. Опитайте се да бъдете по-толерантни в отношенията си с близките си, но в същото време не им позволявайте да ви се качват на главата. В личен план ще имате много нови възможности. През периода ще срещнете нови хора в реалността или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи.

Благоприятни дни –1, 2
Бъдете внимателни – 3, 4

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.