Седмичен хороскоп за всички зодии

Време за освобождение от това, което е престанало да отговаря на нашите ценности и духовни нужди. Време на бунтовни обществени настроения. Не следвайте моментните настроения, за да не сгрешите, за което по-късно ще съжалявате.

Новолуние в 05:40ч в 04°25′ на знак Скорпион, в опозиция на Уран, тао квадратура Марс-Сатурн и Северен Лунен възел, и съвпада на Меркурий и Венера. Повече за новолунието може да прочетете в отделна статия.

На 31 октомври Меркурий става ретрограден до 20 ноември.

На 1 ноември Венера преминава в знак Стрелец.

Луната през седмицата преминава през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей.

Благоприятни дати за подстригване –  28, 29, 31 октомври; 1, 2, 3 (до 13:00ч) ноември.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не  е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

29.10.  19:36 –  29.10.  23:59
31.10.  16:31 – 01.11   04:39
03.11.  07:48 –  03.11.  13:21

Овен –Доста трудна седмица, но много ползотворна. Можете да разрешите огромен брой проблеми и конфликти, но трябва да сте внимателни. Важното е да постигнете баланс между деловата активност и съхранение на душевното спокойствие. Страстите се нагряват около вас. Помислете колко масло да добавяте към огъня на конфликта. Преразгледайте целите и приоритетите си. Обсъдете плановете със семейството си за подкрепа и съвет. Не пропускайте важна среща. Отношенията постепенно ще започнат да се хармонизират. Добро време за решаване на въпроси свързани с дома, семейството.

Благоприятни дни – 30, 31.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11

Телец – Ще възникнат обстоятелства, които ще ви принудят да развиете решителност, увереност, дипломатичност. Може би в началото ще ви се струва, че това, което се случва носи със себе си неразрешими проблеми. Опитайте се да не изпадате в паника. Бъдете готови за промяна в плановете. Много начинания могат да се провалят по независещи от вас причини. Много е важно да се окажете на точното място в точното време. Свободните представители на знака биха могли да срещнат любовта чрез свои познати, в приятелска среда. Има възможност също приятелски отношения неочаквано да преминат в романтични.

Благоприятни дни – 01, 02.11
Бъдете внимателни – 28, 29.10.; 03.11 (след 14:00ч)

Близнаци – Ще има предизвикателства под формата на неотложни, спешни и обвързващи проблеми. Бъдете готови за неочаквани обрати. Внимавайте да не пропуснете възможност, която няма да се повтори. В живота ви може отново да се появят хора, за които сте забравили отдавна. Може да се почувствате с понижен жизнен тонус и упадък на силите. Грижете се добре за здравето си. Пазете се от умора и изтощение. Старайте се да сте сдържани в своите коментари към другите. Желанието да клюкарствате или критикувате някого, може да ви изиграе лош номер. Възможно е да се появи ново чувство, което може да се окаже краткотрайно, но ще ви даде необходимия заряд на вдъхновение.

Благоприятни дни –03.11. (след 14:00ч)
Бъдете внимателни – 30, 31.10.

Morkadis

Рак – Внимателно пристъпвайте към всяко нещо. Старайте се да не вземате прибързани решения тази седмица и не правете достатъчно сурови изводи. Успехът ви ще зависи от вашето умение да заобикаляте „подводните камъни”. Тенденцията да вземате прибързани решения ще доведе до факта, че много важни детайли ще останат скрити и в следствие на това ще възникнат неочаквани пречки. Не споделяйте за личните си отношения на приятели, роднини. Това може неочаквано да донесе неприятности. Възможни са финансови проблеми, но после ще стане възможно да се намери изход от ситуацията.

Благоприятни дни – 28, 29.10.
Бъдете внимателни –  01, 02.11

Лъв – Особено внимание тази седмица трябва да се обърне на въпроси, свързани с работата. Бъдете изключително внимателни към изпълнението на работните задължения, както и в общуването с колеги. Стойте далеч от клюките и всякакви коалиции по време на работа, защото това може пряко да ви повлияе негативно. Ако мислите за някаква промяна, опитайте се в този период да направите първата стъпка. Тази седмица ще бъде изпълнена с положителни събития за вас. Възможни са нови познанства, включително виртуални, които имат шанс да се развият в сериозно приятелство или романтична връзка.

Благоприятни дни – 30, 31.10.
Бъдете внимателни –28, 29.10.; 03.11. (след 14:00ч)

Дева – Тази седмица ще бъде изпълнена с различни събития, които ще изискват висока концентрация от вас. Както в работата, така и в къщи, не се разсейвайте от малките неща, а решавайте само наистина важните. Бъдете много внимателни към делата си, защото всяка грешка може да има изключително негативни последици за вас. Общуването с другите ще изисква повече търпение от обикновено. Съществува опасност от неразположение и нервни сривове при по-чувствителните представители на знака. Що се отнася до личния живот, конфликтите са възможни в семейството или с любим човек на базата на прекомерната ви заетост.

Благоприятни дни – 28, 29.10.; 01, 02.11
Бъдете внимателни –30, 31.10.

Везни – Работната седмица ще е много спокойна. Няма да се сблъскате със спорове и конфликти. Обърнете повече внимание на общуването с колегите. Възможно е работата ви да е повече от обикновено. Не пренебрегвайте детайлите. Ако срещнете затруднения, не се колебайте да поискате помощ от други хора, близки, познати, колеги. Не е най-доброто време за експерименти.  Ще бъдете по-емоционални и романтични тази седмица. Ако харесвате някого, не се колебайте да направите първата стъпка. Чудесно време за подреждане на нещата у дома, на работа и в мислите.

Благоприятни дни – 30, 31.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11

Скорпион – Тази седмица ще успеете в това, което преди ви изглеждаше просто невъзможно. Самодисциплината е много важна. Не се включвайте в рискови приключения и авантюри. Не се оставяйте да ви съблазнят и подведат. Обърнете внимание на здравето, особено внимавайте за храносмилателната система, не се препоръчва да ядете мазни и тежки храни. Не избягвайте да общувате с приятели и колеги, защото по този начин можете да изградите по-добри отношения. През уикенда се опитайте да засилите духовната връзка с партньора си, по-добре прекарвайте времето си заедно вкъщи.

Благоприятни дни – 01, 02.11
Бъдете внимателни – 28, 29.10.; 03.11 (след 14:00ч)

Стрелец – Седмицата е подходяща за реализиране на креативни идеи. Ще има благоприятни условия за промени. Ако се съсредоточите върху целите си, тогава резултатът няма да се забави. Тези дни ще бъдете изпълнени с активност и бодрост. Не са изключени семейни конфликти, спорове с близки хора, но нищо сериозно. Все пак обърнете внимание на тези, които са скъпи за вас и тогава всички недоразумения и проблеми скоро ще бъдат забравени. Втората половина на седмицата е повече подходяща за релакс. Вероятно не можете да оставите настрана абсолютно всичко, но поне изхвърлете от главата си мисълта за онова, на което не можете да повлияете, опитайте се да се притеснявате по-малко.

Благоприятни дни –03.11. (след 14:00ч)
Бъдете внимателни – 30, 31.10.

Козирог – В началото на седмицата можете спокойно да правите планове за бъдещето, след кратък период от време те ще се превърнат в реалност. Вие можете перфектно да се справите с решението на различни проблеми. Така че действайте решително. Старайте се да избягвате екстремни ситуации, тъй като може да бъдете въвлечени в неприятности. Интуицията ще ви помогне да избегнете финансови загуби. Помислете как да попълните вашите енергийни запаси. През уикенда прекарайте времето с приятели или с близките ви хора, в уютна атмосфера, където ще можете да постигнете вътрешна хармония и да отпуснете душата си сред приятна компания.

Благоприятни дни – 28, 29.10.
Бъдете внимателни –  01, 02.11

Водолей – През този период ще бъдете много чувствителни и възприемчиви. Опитайте се да не приемате присърце всичко, което ви казват. Фокусирайте се върху работата, върху решаването на важните проблеми. Някои хора, които са били преди на ваша страна и са ви подкрепяли, сега може да се отдръпнат. В момента практически не се нуждаете от съюзници, можете да преодолеете всички трудности, като действате сами. Благоприятен период за вземане на важни финансови решения. Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Мнозина ще полетят на крилете на любовта.

Благоприятни дни – 30, 31.10.
Бъдете внимателни –28, 29.10.; 03.11. (след 14:00ч)

Риби – Седмицата е подходяща, за да направите нещо добро лично за себе си. Например, да си купите нещо, което ви харесва от дълго време, да отидете на интересно пътуване, да извършите някои приятни процедури. Можете да се видите със стари приятели: със сигурност ще намерите интересни теми за обсъждане. Старайте се в новите си планове да не посвещавате никой, освен най-близките, тъй като рискувате да бъдете измамени, някой може да използва вашите идеи като свои. Посветете почивните дни на лични дела и общуване с любимите хора.  Ще имате много приятни моменти, включително романтични. Възможни са неочаквани подаръци или изненади.

Благоприятни дни – 28, 29.10.; 01, 02.11
Бъдете внимателни –30, 31.10.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.