Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Благоприятни дати за подстригване – 6, 11 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

06.04. 16:30 –07.04. 00:17
08.04. 15:51 – 08.04. 23:18
10.04. 22:36 – 10.04. 23:36
12.04. 14:47 – 13.04. 03:06

Овен – През седмицата ще ви бъде особено полезно да поддържате самоконтрол и да се държите приятелски. Старайте се да изглаждате нещата, не провокирайте конфликти, търсете компромиси, не аргументи. Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Трябва да бъдете по-внимателни към здравословното състояние. Настроението ви забележимо се подобрява; вдъхновението често ви посещава. Ще имате късмет и шанс във важни неща за вас.

Благоприятни дни-11, 12
Бъдете внимателни- 7, 8

Телец – Имате отлични възможности да оставите зад себе си трудностите и да влезете в нов, по-позитивен етап от живота си. Отваря се нов цикъл в личния ви живот. Време за промяна и нови идеи. Има вероятност да получите неочаквани пари. Някои от вас ще изпитат момент на тъга или усещането, че губите нещо, че не можете да промените нищо. Дори да няма здравословен проблем, трябва да отделите повече време за себе си. Намерете възможност да се поглезите, както и да вземете всякакви превантивни мерки. Периодът е добър за актуализиране на гардероба, но бъдете практични.

Благоприятни дни- 6
Бъдете внимателни- 9, 10

Близнаци – Добре обмисляйте действията си. Трябва да сте на ясно какво точно искате да постигнете. Старайте се да се отнасяте по-философски относно дребните неуспехи и досадните недоразумения. Те няма да доведат до сериозни проблеми и скоро ще бъдат просто забравени.Подкрепата на други хора е много важна, така че не се колебайте да потърсите помощ.  Бъдете внимателни при физическа работа и у дома, избягвайте преумората. Венера дава подкрепата си за тези, които търсят любов. Планетата на любовта ви прави привлекателни и съблазнителни и със сигурност ще предизвикате интерес от страна на противоположния пол.

Благоприятни дни- 7, 8
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Рак – Възможно е да срещнете някои трудности през седмицата, но влиянието на положителните тенденции ще надделее. Изправени пред пречка, вие не отстъпвате, а просто търсите начин да я преодолеете. Бъдете отворени за нови идеи и асоциации. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Слънцето е в дома на кариерата, като ви подкрепя във всичко, свързано с професионалната област. Не са изключени разногласия с бизнес партньори, колеги и ръководството. Стремете се да останете спокойни и не се поддавайте на провокации. Много въпроси ще бъдат решени по-бързо, ако сте приятелски настроени.

Благоприятни дни- 6, 9, 10
Бъдете внимателни- 7, 8

Лъв – Благоприятна седмица, която дава възможност да направите нещо полезно за себе си и за другите. Може да имате проблеми с колата или с имот, който притежавате. Не планирайте скъпи покупки, освен ако не са абсолютно необходими. През цялото време ще се стремите да поддържате хармония в дома си, в емоциите и състоянието си. Вероятно ще се радвате на хармония в брачните отношения тази седмица. Вашите чувства ще бъдат взаимни и ще придобият специална дълбочина. Всички спорни въпроси ще бъдат решени, преди да имат време да се развият, защото вие и вашият партньор ще бъдете изключително благоразумни и деликатни в отношенията си. Виртуалната романтика може скоро да премине в реалния живот.

Благоприятни дни- 7, 8, 11, 12

Morkadis

Бъдете внимателни- 9, 10

Дева – Седмицата е добра в много отношения. Можете да постигнете успех по различни начини; въпросът е върху какво искате да се съсредоточите. Ще сте много ефективни в работата. Ще постигнете високи резултати, като възстановите дейностите или коригирате работния си график. Но за да се използва максимално тази планетарна енергия, е необходимо да се организирате по-добре. На работа ще изпитате повече стрес и напрежение, което ще се отрази на общуването ви с колектива. Време е да започнете нов етап от личния си живот, с нови идеи и възгледи. Избягвайте обичайните модели на поведение, за да не повтаряте грешките от миналото.

Благоприятни дни- 9, 10
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Везни – За вас започва нов цикъл на развитие, който ще постави основата на новите проекти. Нови идеи, вдъхновение и таланти може да се събудят у вас. Много е вероятно те да донесат добри печалби в бъдеще. Не се претоварвайте с прекомерна работа и намирайте възможности за добра почивка. Ако сте несемейни, ще бъдете привлечени от зрели хора, вдъхващи увереност, може би по-възрастни от вас. Има големи шансове да срещнете някой специален човек чрез приятели или Интернет. Марс е в сектора на любовта и под негово влияние можете да се държите непоследователно. Звездите съветват да не бързате да вземате радикални решения относно личния живот

Благоприятни дни-11, 12
Бъдете внимателни- 7, 8

Скорпион – Личният живот ще бъде в центъра на вниманието ви. Мнозина ще са водени от силни желания и това понякога ще преминава в ревност. Ако вече имате връзка, опитайте да изведете отношенията си на ново ниво. Старайте се да подобрите комуникацията. Ако стесвободни, можете да срещнете някой специален човек, с когото бихте могли да започнете прекрасна връзка. Здравето може да страда поради вълнения и пренапрежение. За да поддържате доброто състояние, звездите се съветват да намерите време за релакс, хоби или някаква дейност, която ви позволява да се отпуснете. Очакванията ви ще се изпълнят, но всичко трябва да става стъпка по стъпка, внимателно.

Благоприятни дни- 6
Бъдете внимателни- 9, 10

Стрелец – Не всичко е толкова просто и очевидно, колкото си мислите и както бихте искали. Успешните решения не лежат на повърхността, затова се опитайте да не бързате, дайте си време да разберете ситуацията, погледнете я от различни ъгли. Бъдете търпеливи, старайте се да не се сърдите, ако трябва да обсъждате маловажни неща отново и отново. Понякога възникват разногласия с близките, но се опитвате да изгладите острите ъгли възможно най- бързо, за да сложите край на неразбирателството. Търсете възможности и компромиси, влагайте повече тактичност. Добре е да освободите време за релакс и комуникация.

Благоприятни дни- 7, 8
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Козирог – Има потенциал за кариерно развитие в някои конкретни случаи. Решени сте да успеете в професионалната област, тогава не се отказвайте, докато постигнете своето. Съвпада на Юпитер и Плутон във вашия знак, отваря нов еволюционен цикъл за вас. Мнозина ще почувстват необходимостта да преразгледат плановете си за бъдещето по отношение на личния живот. Вероятно ще стигнете до извода, че е време да изоставите определени обстоятелства или отношения, за да позволите да дойде нещо ново на тяхно място. Пролетта е времето на преструктуриране на тялото и много от вас се чувстват уморени. Отделяйте повече време за почивка.

Благоприятни дни- 6, 9, 10
Бъдете внимателни- 7, 8

Водолей – Може би някой от приятелите ви ще подкрепи кариерното ви развитие или благодарение на приятел ще получите нова работа. Отличавате се със смелост и решителност, именно благодарение на тези качества ще получите признание. В крайна сметка с подкрепата на Марс всичко ще се окаже във ваша полза. Благотворното влияние на Венера помага да разкриете най-добрите качества на вашата личност, които няма да останат незабелязани от противоположния пол. Ще се повиши интереса към вас. Любовните отношения, започнали по това време, ще помогнат за заздравяването на стари рани.

Благоприятни дни- 7, 8, 11, 12
Бъдете внимателни- 9, 10

Риби – Появяват се смели идеи, които можете да претворите в реалност с помощта на приятели. Поредица от важни събития могат да се случат в личния ви живот. Когато става въпрос за въпросите на сърцето, винаги знаете какво да направите, за да коригирате ситуацията. Не се страхувайте да се възпротивите на мнението на другите – често те просто не могат да проникнат в ситуацията, която се отнася до вас. Марс се намира в дванадесетия ви дом, така че на здравето трябва да се обърне повече внимание. Не се изключва обостряне на хронични заболявания или поява на нови здравословни проблеми.

Благоприятни дни- 9, 10
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.