Седмичен хороскоп за 14-20 януари

Овен

Задачата ви през тази седмица ще бъде да спазвате златната среда. Сега всяко минаване, в каквато и да било крайност ще е от вреда за вас и авторитета ви. В средата на седмицата от вас ще се искат видими резултати от работата ви. Сега приказките няма да помогнат. Като цяло е добре да се заемете с рутинна работа. През почивните дни всичко ще дойде на местата си. Доверете се на хода на събитията.

Телец

Това е благоприятно време за професионални постижения. Усилията ви сега ще дадат завидни резултати, което може да доведе до трайни положителни последици за вас и кариерното ви развитие. В петък запазете неутрална позиция, ако станете участник в спор. През почивните дни направете всичко, за да възстановите хармонията в отношенията у дома.

Близнаци

Това е седмица, в която да обърнете внимание на здравето ви. Обадете се на вашия личен лекар и го помолете да ви назначи изследвания за нещата, които ви тревожат. Посъветвайте се как да промените режима ви на хранене и движение. В личен план може да ангажирате и партньора си в това ви начинание. Бъдете последователни и не се колебайте да създадете своите нови полезни навици.

Рак

Тази седмица ще получите първите плодове от упоритата работа, на която се посветихте в последно време. Това означава, че заслужавате малко почивка. Помислете къде бихте могли да отидете през уикенда, за да си подарите по-различно преживяване. В личен план нещата се развиват интензивно. Не се изненадвайте от претенциите на партньора ви, а проявете разбирате.

Лъв

През тази седмица съвсем спокойно може да намалите темпото. Сега е време да обърнете повече внимание на личния си живот и да оставите другите да се доказват в офиса. Ако е възможно, вземете си почивка още в петък и удължете уикенда. Защо да не си направите един втори меден месец с половинката ви?

Дева

Това е седмица, в която да обърнете повече внимание на бюджета ви. Помислете добре с какво бихте искали да се сдобиете, но не се хвърляйте веднага. Направете си план на разходите. Не забравяйте, че сме в зимен сезон и сметките нарастват. При добро планиране към пролетта ще може да осъществите мечтите си.

Везни

През тази седмица на преден план ще излязат философските аспекти от живота. Това не означава да се затваряте в себе си. Със сигурност има хора, които имат същите проблеми, като вас. Щом веднъж сте осъзнали проблема си – много е кратък пътя към неговото разрешаване. Средата на седмицата е добро време за служебни преговори. В личен план не създавайте сами конфликтни ситуации.

Morkadis

Скорпион

Положителните ви мисли през тази седмица ще са двигателят, който ще спомогне в живота ви да се появят нужните ви хора и добрите събития. Ако сте скептични към всекиго и всички, едва ли бихте могли да постигнете мечтаното. Добронамереността е това, което ще ви вдъхнови за нови постижения и промяната, която ви е нужна. Не занемарявайте здравето си.

Стрелец

Най-важното през тази седмица ще бъде избора ви на тактика, която да ви помогне да преодолеете служебните препятствия по пътя ви. Сега всяко ваше действия трябва да бъде внимателно премерено. Емоциите сега нямат място за изяви, нитов личен, нито в професионален план. Почивните дни са възможност да претворите вашите идеи, свързани с вида на дома ви.

Козирог

През тази седмица ще имате шанс за ново начало. За целта ще трябва да се разделите с предразсъдъците и стереотипите. В сряда ще може да подобрите отношения, които изискват едно по-високо ниво. В края на работната седмица ви очаква успешна командировка. През почивните дни не забравяйте за близките си. Посветете се на семейството.

Водолей

Тази седмица няма да ви пожали. От вас ще се изисква максимална мобилизация на психически и физически сили. Най-важното е енергията ви да е конструктивна. Сега има нужда да създавате, а не да рушите. Плодотворните ви действия сега ще се окажат решаващи за благосъстоянието ви пред следващите седмици и месеци.

Риби

През тази седмица е добре да сте реалисти. Имате много амбиции, но силите и времето са ограничени. Подредете приоритетите и следвайте предварително утвърден график. Така ще ви е много по-лесно. Освен това не бягайте от трудните въпроси за решаване. Ще се изненадате колко бързо и лесно ще се разреши, това което ви притеснява най-силно.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Стар индиански хороскоп показва същността ни

Любовен хороскоп за зима 2019

Хороскоп за всички зодии за 2019 година

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.