Седмичен хороскоп за 25 февруари-3 март

Овен

През тази седмица не позволявайте на летаргията да ви попречи да се възползвате от благоприятни за вас възможности. В работата ще имате шанса да се проявите при разрешаването на сложен въпрос. Отношенията с колегите също ще са от съществена важност. Търсете баланса между добрите отношения и дисциплината. Не е нужно да сте приятели с хората, с които работите. В личен план очаквайте изненади в края на работната седмица. Как ще прекарате почивните дни зависи от реакцията ви на случващото се във връзката ви.

Телец

Тази седмица е добра възможност за промяна на обстоятелства в работата ви. Сега може да поискате увеличение на заплатата ви и ако то не ви бъде дадено ще може с чиста съвест да потърсите нещо ново. В средата на седмицата не отказвайте среща с приятели, но бъдете умерени в празнуването. Още в работната част от периода потърсете начин да се откъснете от града в почивните дни. Тогава си осигурете максимум тишина и природна красота.

Близнаци

Тази седмица ще бъде изпълнена с много активни събития. Няма да е възможно да участвате във всички, но се опитайте да не пропуснете главните от тях. Сега ваши основни партньори ще бъдат добронамереността ви и дисциплината. Усилията ви ще бъдат забелязани на по-горно ниво и скоро може да очаквате важна покана. В средата на седмицата физическият ви тонус може да се понижи. Не пренебрегвайте силата на полезната храна. Ако не се чувствате достатъчно добре през почивните дни останете у дома, за да възстановите силите си.

Рак

Тази седмица ви очакват приятни промени, както в работата, така и в личния живот. В служебно отношение ще получите уверение, че сте ценен специалист и мястото ви не е застрашено. Сега вече може да работите в насока да покажете, че можете още и дори имате амбиции за повишение. В личен план ситуацията ще е спокойна. Може да помислите дали не е време да покажете на партньора ви, че имате истински сериозни намерения относно връзката ви. Времето е добро за започването на пречистваща диета и повишаване на физическата активност. Сега резултатите ще са по-добри.

Лъв

През тази седмица няма да има нещо, което да може да ви спре по пътя нагоре. Вие най-добре знаете кои въпроси са с приоритет, но сега е наистина важно още в първия ден от седмицата да започнете с най-важното. Не е задължително да се впускате в активни действия, някои въпроси изискват просто повече анализ и смелост да си признаете как стоят нещата. Изясняването на ситуацията ще ви даде предимство и тласък към ефективни действия. Не пренебрегвайте оплаквания, свързани със здравословното ви състояние и взимайте мерки навреме.

Дева

Тази седми няма да скучаете. Чакат ви много дела за довършване и появата на непознати за решаване въпроси. За да не прегорите си осигурявайте кратки почивки и повече разходки на свеж въздух. Не пренебрегвайте и важността на съня. Опитайте се да замените кафето с чай. В края на седмицата потърсете приятни моменти с ваши приятели. Ще заслужавате най-качествената почивка, така че се поглезете подобаващо през почивните дни.

Везни

Това е седмица за сериозни действия. Отлагани проблеми може да се превърнат в непоносими камъни, които да не ви позволят да се придвижите напред. Много е важен редът в документацията ви. Уверете се, че знаете къде точно се намира всичко. В средата на седмицата очаквайте добра новина, която обаче ще изисква бързи действия от ваша страна. Поставете преди всичко вашият собствен интерес и не се подавайте на чувство на съжаление към останалите. Времето е подходящо за разкрасителни процедури.

Morkadis

Скорпион

Каквото и да се случи през тази седмица то ще преминава по един приятен и полезен начин за вас. Не се противете на промените. Ще видите, че адаптирането няма да ви коства никакви усилия и ако си позволите да признаете – дори ще ви бъде приятно. В личен план нещата ще се развиват по-бавно, отколкото ви се иска, но не преставайте да мислите за крайния резултат, който ще бъде изцяло във ваша полза. В края на седмицата отделете време да подредите дома си по различен начин, като внесете повече цвят и се отървете от излишното.

Стрелец

Това е седмица, която може да посветите на преследването на финансови цели. Не се колебайте да бъдете по-настоятелни при искане за повишаване. Все пак внимавайте какво обещавате, за да не се окажете в капана на служебните си отношения. Потърсете баланса между работата и личния ви живот. В края на седмицата е добре да обърнете повече внимание на приятелите ви. Поне един от почивните дни посветете на разходки и физическа активност. Може да бъдете помолени да помогнете в дома на родителите ви. Не им отказвайте.

Козирог

Тази седмица мнозина ще очакват от вас чудеса. Добрата новина е, че с много малко повече дисциплина ще успеете да изпълните всички от тях. Дори може да надминете нечии очаквания. Все пак дайте да се разбере, че ситуацията е извънредна и не винаги и възможно да сте в подобна форма. В личен план не се колебайте да настоявате, ще получите много повече, отколкото сте мечтали. Някои от вас може да набележат дата за сватба. Онези от вас, които са в дългосрочна връзка може да помислят и за попълнение в семейството.

Водолей

Някои от плановете ви сега може да се променят още в началото на седмицата. Това ще се случи само, защото ще отстъпят място на по-добри неща в живота ви. Не съжалявайте за нищо, което се случва, а намерете ползата от него. Ще имате подкрепата на своите близки в своите начинания, така че може да предприемете умерен риск. В отношенията ви с половинката сега не е момент за изяснява на отношенията. Насладете се на спокойствието и хармонията, която цари между вас. Почивните дни посветете на изкуството.

Риби

Тази седмица ви очаква изключителна активност. При излизане внимавайте да взимате всичко необходимо за работа с вас. Може да ви се наложи да реагирате в движение. Задачите ви ще са много, но с повече гъвкавост ще успеете да сте на всички места, които планирате да посетите. В личен план може да получите сериозно предложение от партньора ви. Няма смисъл да отлагате важните крачки, щом той или тя вече са доказали своята лоялност и сериозни намерения. Почивните дни ще имате възможност за попълване на знанията ви. Не се колебайте да жертвате уикенда за натрупване на нови умения.

инфо: actualno.com

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.