Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Астро-аспекти:

На 12 октомври Юпитер в секстил с Нептун

Меркурий в секстил с Венера

На 14 октомври Слънце в опозиция с Марс  – В дните около тази дата се изисква повече предпазливост, тъй като се увеличават конфликтите, раздразнителността и агресията. Бъдете внимателни, тъй като вероятността от инциденти, хулигански прояви, незаконни действия и пожари се увеличава.

На 14 октомври Меркурий преминава в ретроградност до 3 ноември

На 15 октомври Слънце в квадратура с Плутон

На 16 октомври Новолуние в знак Везни

На 18 октомври Слънце в квадратура със Сатурн

На 18 октомври Венера в опозиция на Нептун – Този период може да донесе нервност, безпокойство, лошо настроение, конфликтите лесно избухват. Изисква се повишено внимание, тъй като вероятността да станете жертва на измама се увеличава.

Луната се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дни за подстригване –14, 16, 17, 18 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата –13, 14, 17, 18 октомври

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

12.10. 17:31 – 13.10. 07:57

Morkadis

15.10. 01:48 – 15.10. 08:55

17.10. 01:13 – 17.10. 08:07

Овен – Ще бъдете доста енергични и в състояние да довършите тези неща, които са били отложени веднъж. Повечето от представителите на знака обаче няма да харесват скучните рутинни дейности и ще ги избягват по всякакъв възможен начин, предпочитайки дейности с творчески оттенък. Вие обичате да решавате бързо, движени сте от нетърпение и импулси. Не вземайте решения, докато не сте ги обмислили много добре. Рискът често е оправдан, но дори тогава обмисляйте всички плюсове и минуси, преди да направите своя избор и да вземете решение.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Някои Телци ще могат да разширят своите делови контакти и ще получат интересни предложения за сътрудничество. Не забравяйте да се погрижите за здравето си. Сега имунитетът ви отслабва и можете да станете лесна плячка за всякакви инфекции и настинки. Може би ще понесете някакви загуби или може да не успеете да задоволите напълно вашите материални нужди и ще трябва да пестите. Не оставяйте енергията си да застоява. Препоръчително е да се насочат силите към дома, прилагането на стари творчески идеи, към игри с децата и активно съдействие на членовете на семейството. Добре е да се заемете с техническата подготовка на жилището и автомобила за зимния сезон.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 12, 17, 18

Близнаци – Колкото повече жизнерадост и оптимизъм имате, толкова по-бързо ще се преодолеят трудностите и толкова по-висок ще бъде вашият успех в текущите дела. Ориентирайте се към по-интензивно темпо на работа. В състояние сте да покажете способностите си за овладяване на нови техники и придобиване на нови умения в работата.  През втората половина на седмицата работещите с оборудване могат да се сблъскат с технически неизправности и извънредни ситуации. В тези дни е нежелателно да се занимавате с ремонтни дейности със сложни механизми.

Благоприятни дни – 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Вместо да се оплаквате от съдбата, е по-добре да направите нещо, за да се доближите до бъдещата си цел. Добро време за генерално почистване на дома или за леки козметични ремонти. В същото време звездите ви съветват да бъдете особено внимателни при работа с оборудване, автомобили и електричество – вероятността от нараняване се увеличава.  Втората половина на седмицата може да бъде свързана с наранявания и здравословни проблеми. Затова основният акцент трябва да бъде върху здравословния начин на живот и правилното хранене.

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Звездите ви осигуряват приток на енергия и ви препоръчват да намерите разумно приложение за нея. Можете да се доверите на инстинкта си или случайния импулс. Планирайте тези дни така, че вашите най-важни задачи да бъдат изпълнени до края на седмицата. През първата половина на периода външните обстоятелства са неблагоприятни за изпълнението на инициативи. Въпреки силното желание за работа, може да се сблъскате със сложни и объркващи въпроси, за които може да не разполагате с достатъчно знания за успешното им решаване. Може да се наложи временно да изоставите някои от плановете си и да се приспособите към обстоятелствата, за да сведете до минимум щетите.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 12, 17, 18

Дева – Добро време за подобряване на условията на труд на работното място. Комфортните условия ще увеличат вашата производителност. Можете да се съсредоточите върху подготовката на отчетната документация. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови усложнения. Това не е най-добрият момент за рискови финансови спекулации. Препоръчва се да отделяте повече време за личностното си развитие. Семейните отношения при някои могат да се усложнят. Това важи особено за тези, които живеят в един апартамент с роднини. Също може да възникнат неочаквани домакински задължения около дома. Не са изключени някои спешни ремонтни дейности.

Благоприятни дни –12, 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Везни – През седмицата успешно ще преодолявате всички препятствия и дори ще обърнете някои от тях в своя полза. Вашите интелектуални способности ще бъдат значително подобрени, което ще има положителен ефект върху вашата работа. Ще можете да проявите голяма изобретателност при решаването на актуални проблеми. Бъдете внимателни при работа с документи – по това време вероятността от грешки се увеличава. Това се отнася за всички бизнес документи, отчетни документи. Това не е най-добрият момент за вземане на финансови решения, особено по отношение на финансовите инвестиции и спекулациите на фондовата борса. Рискът от загуби се увеличава.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Енергичните действия ще ви тласнат в първите редици, а пасивната позиция ще ви изтика на заден план. Доверявайте се на инстинктите си и смело продължавайте напред. Звездите стават все по-лоялни към вас, помагайки ви да преодолеете проблемите и съмненията. През тази седмица ще можете да продължите напред по избрания път, да наберете нужното темпо, да поправите грешка или да наваксате пропуснатото. Ще можете да възстановите позицията си във всяка „игра“. Настройте се на творческа вълна и накарайте нещата да вървят по-динамично.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 12, 17, 18

Стрелец – Могат да възникнат възможности за положително кариерно развитие. Насърчавайте здравословната амбиция в себе си, за да ви помогне да успеете във всичко. Хората ви намират вдъхновяващи, затова продължавайте да ги вдъхновявате! Няма нужда да се втурвате към целта с пълна пара, губейки сили и енергия. Добре е да намирате повече време за приятна комуникация, разходки сред природата. Приемайте живота като приключение. Ако искате истинска промяна, бъдете готови да промените начина си на живот. През втората половина на седмицата се препоръчва да се води по-спокоен начин на живот.

Благоприятни дни – 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог –През първата половина на седмицата ще е необходимо да предприемете решителни действия за постигане на целите си. Това е важен момент за кариерата. Този стил на поведение обещава успех по въпроси, изискващи бърза реакция. Може да почувствате, че сте започнали да се уморявате по-бързо, че ви е по-трудно да съберете сили да направите нещо. Следователно е възможно в тези дни плановете ви да вървят много по-бавно от обикновено. Ще се изискват повече усилия, за да постигнете целите си. Новолунието във Везни в петък означава своеобразен край за много неща!

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Звездите ви препоръчват да прекарвате повече време в активна комуникация. Но е нежелателно да се затваряте в себе си. Това може да доведе до депресивни настроения и здравословни проблеми. Обичате често да витаете в облаците и да правите нереалистични планове, но трябва да слезете на земята, за да решите житейските проблеми, въпреки че не ви харесва. Можете да постигнете всичко, но първо се научете да се справяте с обичайните трудности по пътя към мечтите си. През втората половина на седмицата се препоръчва да се въздържате да вземате прибързани решения.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 12, 17, 18

Риби – През първата половина на седмицата ще можете да се справите с делата си много бързо и успешно. Най-успешни ще са тези, които заемат активна позиция в живота и си поставят смели цели. Винаги се консултирайте с приятели по трудни или съмнителни въпроси. Това обаче не е най-доброто време за запознанства. Вие обичате да си създавате идоли и ставате жертва на този избор. Имате голямо сърце, но не позволявайте на хората да се възползват от него, научете се да определяте вашите граници и се разделяйте с тези, които не проявяват уважение към тях. Вие заслужавате всичко най-добро и не се задоволявайте с нищо по-малко.

Благоприятни дни –12, 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.