Седмичен хороскоп от 15 до 21 февруари

Астро-аспекти:

На 17 февруари Сатурн в квадратура с Уран

На 18 февруари Слънцето преминава в знак Риби

На 20 февруари Венера в квадратура с Марс

На 21 февруари Меркурий излиза от ретроградност

Благоприятни дни за подстригване –  15, 16, 17, 19 (след 11ч), 21 (след 12ч) февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 15, 17, 19, 20, 21 февруари

Луната през седмицата се движи през знаците Овен, Телец и Близнаци.

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.02. 02:18 – 17.02. 05:13
19.02. 09:29 – 19.02. 18:05
21.02. 20:40 – 22.02. 05:54

Овен – Много добре знаете какво искате и какво сте готови да пуснете (дадете), за да го получите. На 17 февруари Сатурн в единадесети дом ще се изправи срещу Уран във втория ви дом на притежанията, което може да ви накара да се чувствате недоволни от отношенията в живота си и сте готови за нещо различно. Това чувство може да достигне точка на кипене към 20-ти, когато Венера ще влезе в квадратура с Марс. Колкото и да се опитвате, все още не виждате резултати или не се чувствате компенсирани правилно. Това може да е напрегнато време, в което се борите да имате вяра в себе си. Добър момент за реорганизация на работата, за извършване на промени в съвместни проекти, преразглеждане на насоките в живота.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Телец – Тази седмица може да се почувствате в капан между вашите задължения и желанието ви за независимост. На 17 февруари Сатурн във вашия десети дом ще се изправи срещу Уран в първия ви дом, напомняйки ви за вашите отговорности не само към кариерата и работата ви, но и за вашето семейство.  Този аспект ще създаде напрежение между вашето желание да се бунтувате и вашата нужда да спазвате статуквото. Това може да ви накара да се почувствате донякъде в капан между вашите отговорности и желанието ви да правите каквото искате. Трябва внимателно да контролирате емоциите и разговорите си, за да избегнете безполезни разправии и караници.

Morkadis

Благоприятни дни – 15, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Близнаци – Претърпявате дълбока духовна промяна, но нещо може да ви попречи да разберете какво е това. Интуицията се засилва, което допринася за вземането на правилни решения. На 20 февруари Венера ще се изправи в квадратура срещу Марс и ако сте сдържали да кажете нещо на партньора си или сте се мъчили да намерите нужните думи, за да го кажете, това може да е моментът, в който най-накрая се пропуквате по шевовете. Това може или да ви сближи много или да ви разкъса допълнително – и всичко зависи от вашия подход и неговата реакция. Доверете се, че се намирате точно там, където трябва да бъдете. Когато Луната образува тригон с Венера на 21 февруари, ще възвърнете вярата си в любовта, която може да сте загубили временно.
Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –20, 21

Рак – По време на работа ще трябва да разчитате само на своите сили и възможности. Надеждността на вашите партньори и колеги заплашва да бъде много условна. Бъдете внимателни на кого се доверявате тази седмица. На 16 февруари квадратурата на Луната в десетия дом на кариерата с Плутон в седмия ви дом с откритите врагове, може да ви създаде противоречия с някой, с когото работите. Не е изключено ревнив (завистлив) колега да се опита да саботира работата ви. Често ще попадате в ситуации на противопоставяне, но през този период отработвате много кармични проблеми, като се научавате да балансирате всяка ситуация, като отчитате нуждите на хората около вас.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни –15, 16

Лъв – Седмица на интензивна активност, понякога трябва да работите усилено. Неочаквани събития могат да променят всички планове. Започва интересен, наситен и в някои случаи дори провокативен период на търсене на приключения. Освен това вашите планове и творчески идеи ще бъдат доста успешни. Препоръчва се обаче да не изкушавате съдбата. Не пренебрегвайте правилата за безопасност. Не се колебайте да помогнете и да посъветвате тези, които се нуждаят от помощ – доброто дело ще ви се върне стократно. Но не пренебрегвайте и вие самите полезните съвети на някой близък приятел.
Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Дева – Следващата седмица ще имате възможността да правите тези неща и да вършите работата, които скоро ще дадат достойни резултати. Във вторник се придържайте само към реални и изпълними идеи. Възможно е да изпитате затруднения на работното място и общ спад в активността. Може да се наложи почивка. Трудности възникват при общуване и взаимодействие с други хора. Бъдете търпеливи и се постарайте да споделяте по-малко от плановете си с колеги, а също така не критикувайте ръководството. Вашите идеи и творчески планове могат да изненадат дори самите вас и да ви накарат да промените живота си, отваряйки ви добри перспективи. Основното нещо е да вярвате в собствените си сили и да не се спирате пред нищо. Е, и се грижете за здравето си.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21

Везни – Тази седмица може да ви е трудно да се свържете с вашето творческо вдъхновение. Важно е за Везните през следващата седмица да мобилизират силите си и да надвият мързела. Само така ще можете да постигнете целта си в много области на живота. В четвъртък слушайте вътрешния си глас – ще бъде изненадващо проницателен. Хората около вас ще се нуждаят от вашия съвет – не пестете вниманието, което скоро ще ви се отплати. Привлича ви новото, интересното, необичайното. Душата изисква нещо вълнуващо, така че е много по-лесно да повярвате в приказките и чудесата. Този период е благоприятен за запознанства и по-нататъшното развитие на съществуващите отношения.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Скорпион – Следващата седмица е по-добре да заемете изчаквателна позиция и да не се намесвате в развитието на ситуацията. Освен това не се поддавайте на провокации и не участвайте в примамливи авантюристични събития. Не трябва да се страхувате от отговорности – ще успеете да се справите с всичко. Съдбата ще бъде на ваша страна и вие просто ще имате късмет в работата и бизнеса си. Възползвайте се от това. Но в личните отношения настъпва пауза, която не е напълно ясна за вас. Възможен неочакван изблик на чувства по отношение на някой човек. Губейки главата си, опитайте се да не изгубите себе си.

Благоприятни дни – 15, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Стрелец – През тази седмица Сатурн във Водолей прави квадратура с Уран във вашия дом на работата. Въпреки че кариерата ви като цяло може да ви харесва, в момента работата ви може да не ви харесва. Това може да се дължи на трудни колеги или процедури, задължения, които нямат смисъл. Ще се чувствате като бунтари. Така че, може просто да ви трябва малко почивка. Но ако това недоволство се основава на нещо по-сериозно, може би е време да се огледате за нова работа, но тази седмица не е много подходящо за това. Може да се почувствате силно привлечени от един човек, особено около 20 февруари – Луната и Северният възел ще се срещнат във вашия седми дом на партньорството.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –20, 21

Козирог – Седмицата е добра, така че се очаква доброто настроение да надделее. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, за да избегнете илюзии и последващи разочарования от тях. Придържайте се към плановете си, независимо какво се случва. На 17 февруари Сатурн ще направи квадратура с Уран във вашия любовен сектор, което може да ви накара да се чувствате недоволни от начина, по който върви в момента вашият любовен живот. Може да няма нещо голямо, за което да се оплаквате, само че се чувствате отегчени от начина, по който се чувствате напоследък.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни –15, 16

Водолей – Следващата седмица ще донесе значителни преживявания в личния ви живот. Често ще се сблъсквате с неприятни ситуации, но вие сте в състояние да ги преодолеете. Опитайте се да се контролирате, за да избегнете излишния гняв. Не забравяйте, че агресията едва ли ще доведе до любов и разбиране. През този период ще имате силно развита интуиция, която ще ви помогне да избегнете или изгладите много неприятности. Старайте се да не се откривате напълно пред непознати хора. Трябва да покажете самодисциплина, издръжливост и търпение. И не забравяйте да се погрижете за здравето си.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Риби – На 17 февруари, когато Сатурн във Водолей прави квадрат с Уран в Телец във вашия дом на комуникацията, напълно е възможно някоя тайна да бъде разкрита (и това може да е ваша тайна). Но това ще ви помогне да се освободите от едно бреме. Може би е нещо, което сте искали да извадите на бял свят, но не сте знаели как. Емоционалната нестабилност създава трудности във взаимоотношенията, особено с жените. Възможни са проблеми с приятели и колеги, включително финансови и емоционални. Не се ядосвайте, особено за дреболии, а си правете изводи – къде сте пропуснали нещо. Любовният ви живот ще бъде чувствителна тема тази седмица.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.