Седмичен хороскоп от 16 до 22 януари

Астро-аспекти

На 18 януари Меркурий стационарен, директен

На 18 януари Слънце съвпад Плутон

На 20 януари Слънцето преминава във Водолей

На 21 януари Новолуние във Водолей в 22:54ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 16, 19, 21, 22 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –16, 18, 19, 22 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.01. 16:28 – 17.01. 19:34
19.01. 12:10 – 19.01. 21:13
21.01. 17:53 – 21.01. 20:30

Овен – Една щастлива седмица в емоционален план. Венера в благоприятна позиция към вашето слънце помага в отношенията с партньорите и увеличава страстта. Трябва да се пазите обаче от неблагоприятния транзит на Меркурий, който може да доведе до спорове с колеги, началници и въобще конфликти на работното място. Юпитер обаче ви гарантира подкрепа, късмет и успех. До май ще ви подкрепя за постигане на големите ви цели! Под влиянието на планетата ще чувствате огромна сила. Ще ви изпълни до краен предел и ще ви помогне да преодолеете границите си и да постигате успех един след друг.

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

Телец – Първите два дена от седмицата могат да бъдат доста напрегнати. Здравето ви може да е също по-деликатно. Под влияние на Марс ще почувствате повече енергия и борбеност. През следващите дни ще имате възможност да повлияете на хората около вас, поради което е подходящ момент да отстоявате своята истина, своите идеи. Слънцето може да ви донесе любов или финансова печалба с малко усилия от ваша страна. За необвързаните Марс ще създаде възможности за срещи, стига да предприемете и вие нещо, а не да си стоите на топло у дома.

Morkadis

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Близнаци – Марс е вече директен и все още транзитирайки през вашия знак продължава да ви дарява с голяма енергия и сила: със сигурност не ви липсват идеи и желание да влезете в нови проекти, бизнеси. Юпитер в благоприятна позиция към знака ви също ви съпровожда, готов да ви поднесе късмета на тепсия и в най-амбициозните проекти! Тази седмица обаче ще трябва да издържите два по-трудни и напрегнати дни заради опозицията на Луната (сряда и четвъртък), в които настроението ви може да не е особено добро и може да станете доста капризни…

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Рак –Информацията, която събирате по пътя си, може да е точно това, от което се нуждаете, за да създадете своето бъдеще. Най-вероятно ще е добре да се свържете с някой с повече власт, който може да ви помогне за всичко, с което вие сами не можете да се справите. Тези дни може да се окажат малко по-тежки за вашия знак поради двойната опозиция към Слънцето и Меркурий… Още повече, че в петък и събота Луната също ще бъде в опозиция към знака ви и ще се чувствате малко вяли, уморени и апатични. Даже и изнервени. Но не се притеснявайте: от следващата седмица всичко ще започне да се подобрява.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Лъв – Първите два дни от седмицата ще сте още напрегнати и ще се чувствате леко отпаднали. В работата ще можете да разчитате на благосклонността на Юпитер и цялата сила и енергия на Марс, което ще ви позволи да получите заслужено признание. Що се отнася до здравословното състояние, то няма да е особено добро. Времето не е лесно за вашия знак и по отношение на чувствата: опозицията на Венера носи кавги и спорове във връзката ви. Ако сте необвързани, няма да е лесно да срещнете правилния човек, но бъдете търпеливи!

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Дева – Влиянието на Меркурий ще се усеща много интензивно от вашия знак през следващите дни. Планетата ще повлияе най-вече на способността ви за общуване и чувството ви за хумор. Определено ще станете център на вниманието на някой, който отдавна се интересува от вашите ценности. Тази седмица може да ви донесе благоприятни възможности. Може да се случи нещо, което да доведе до вашето „пробуждане“ за нещо, което се случва около вас. Освободете се от страховете си и смело прегърнете бъдещата си съдба.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Везни – Стъпете здраво на земята. Спрете да се тревожите за проблемите на другите хора и се съсредоточете върху собствения си живот. Не пренебрегвайте партньора си, който може да бъде най-силната ви опора и съветник в трудни моменти. Ако нямате в момента партньор, трябва да се съсредоточите повече върху своите нужди. Време е да елиминирате негативните хора от живота си, които ви крадат от енергията. През новата седмица няма да е лесно за вашия знак да се справи с множеството професионални проблеми и ангажименти.

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

Скорпион – Дисциплината във вашите финанси ще донесе задоволителен период в бъдеще. Трябва обаче да се научите да правите разлика между нещата, които са необходими, и нещата, които ще ви доставят само краткотрайно удоволствие. Меркурий ще работи във ваша полза, но неблагоприятния транзит на Венера, може да внесе допълнително напрежение в живота ви и личните ви отношения. Трябва да внимавате също за здравословното ви състояние. Ще преживеете малко „прераждане“ на нещо, което е важно за вас.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Стрелец – Благоприятният транзит на Венера към знака ви носи страхотни емоции: планетата на любовта е готова да подкрепи вашата сантиментална връзка и да ви даде много страст. За съжаление планетата Марс, все още ви е в опозиция и ще продължи да ви кара да се чувствате доста уморени и стресирани, особено на работа… Необвързаните ще сте много изолирани и това няма да ви позволи да създавате нови запознанства. Няма да е най-щастливия период за вас. Вярвайте обаче, че вчерашните мечти могат да се превърнат в бъдещето на утрешния ден, ако постоянствате в намерението да ги превърнете в реалност.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Козирог – Меркурий ви помага да претеглите плюсовете и минусите на всяка ситуация, за да създадете правилните условия за постигане на успех. През този период планетата може да засили желанието ви да харчите спечелените пари. Внимавайте с разходите си и онлайн пазаруването. В средата на седмицата е добре да отделите повече време за почивка и релаксация. Може би искате да се впускате в ново начинание, към което сте запалени, но е добре да не поемате ненужни рискове.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Водолей – Влиянието на планетата Меркурий ви затруднява все още да вземате добри решения. Под влияние на лунната позиция ще бъдете малко мързеливи. Проблемите в живота ви могат да бъдат причинени и от неправилна комуникация, която може да доведе до недоразумения главно в работата, но и в личния ви живот. Парадоксално, но почивката ще подобри качеството на работата ви. Планетите, които влияят на вашия знак през настоящата седмица, не ви съветват да вземате важни решения. Оставете ги за следващата седмица, когато влиянието ще е по-благоприятно.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Риби – В първите дни на тази седмица трябва да се вслушате добре в доводите на близки хора и да преосмислите решенията си. Не очаквайте много от другите, ще трябва да се справяте сами. Споделянето на заниманията, които харесвате, с хората, които обичате, ще бъде алфата и омегата на доброто ви настроение тази седмица. Слънцето, когато се установи във вашия мистичен дом на тайните, ще ви даде прозрението да разберете, че е във вашите ръце да имате нещата, които желаете.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.