Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Астро-аспекти

На 3 ноември Меркурий става директен – влиянието му продължава още няколко дена в стационарност

На 6 ноември Меркурий влиза в квадратура със Сатурн – закъснения, ограничения, препятствия. Предизвиква нервност, безпокойство, непредвидени ситуации, комуникационни проблеми. Неблагоприятно за общуване с по-възрастни от нас лица, родители.

Луната се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв.

Благоприятни дни за подстригване –  3, 5, 6 ноември

Благоприятни дати за боядисване – 2, 3, 4, 6, 7, 8 ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

02.11. 04:31 – 02.11. 12:01

04.11. 15:50 – 04.11. 23:47

07.11. 03:28 – 07.11. 09:19

Овен –  Най-добре ще е да се фокусирате върху собствената си работа. Също така, да отделяте част от времето си, за да помагате на други хора, но само чрез услуги, не давайте пари назаем. Слънцето е във вашия осми дом, което означава, че ще бъде доста интензивен живота около вас.  Юпитер ви предлага добри възможности за пътуване, но също така и за проучване на нови места, както и за продължаване на обучение.  Що се отнася до новите запознанства, те едва ли ще доведат до нещо сериозно в този момент. Нищо повече от приятелско общуване или флирт.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Една продуктивна седмица ви очаква. Някои от вас ще сменят длъжността си или ще бъдат повишени. Здравето може да ви създаде проблеми, ако не се научите да се отпускате и да отделяте достатъчно време за почивка. Ако искате да запазите взаимното разбирателство между вас и близкия ви човек, бъдете изключително откровени с него и избягвайте недоразуменията. Влюбените Телци ще са склонни да покажат забележителна фантазия, да измислят някои приятни изненади, за да изненадат половинките си. За свободните представители на знака, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече.

Morkadis

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Близнаци – През седмицата ще имате достатъчно мотивация и енергия за постигане на целите, към които се стремите, не само в краткосрочен работен план, но и в житейски. Не позволявайте на никого да се намесва в живота ви, просто следвайте собствения си устрем. Може да се изправите пред трудна задача на работното си място. Контролирайте производителността си, като сами си определяте приоритетите и си зададете свои собствени срокове за изпълнение. Венера, която се намира във вашия пети дом, ви гарантира добро прекарване на времето – романтични моменти, много възможности за забавление, почивка и релаксация, от които, разбира се трябва да се възползвате. За сериозна връзка не е благоприятно времето, но ако обичате да флиртувате, нищо не пречи да се потопите в новите емоции.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак –През седмицата звездите очакват смели и решителни действия от вас. Всички, които желаят обновяване и промяна към по-добро в живота си, ще успеят. През втората половина на периодът имунитетът ви ще започне да намалява и в резултат на това се повишава възможността от настинки и инфекциозни заболявания. Стойте далеч от болни, които кихат и кашлят. При употреба на лекарства внимавайте. Има опасност от предозиране или да се допусне грешка при лечението. За нови запознанства периодът не е много успешен. Дори любим човек може да предизвика раздразнението ви. Но трябва да сте сдържани – гневът ви може да се обърне срещу вас.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Тази седмица ще бъдете активни и пълни с енергия, но ще имате желание да постигнете баланс в живота.  Марс засилва амбициите ви и ви дава мотивация за нови завоевания във всички сфери на живота. Много е важно да отделяте достатъчно време за почивка, защото натрупаният стрес от ежедневието може да доведе до отслабване на  имунната ви система и съответно до здравословни проблеми. През този период могат драстично да се увеличат непланираните разходи. Трябва да се стараете да бъдете по-пестеливи, а не да губите пари. Ако се стремите към сериозни връзки, все още не е подходящ момента за това. Само се забавлявайте.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Дева – На работното място не развивайте прекомерна активност. Голяма е вероятността да получите допълнително натоварване с работа и задачи, без всякаква материална компенсация. Вместо това обърнете повече внимание на своето здраве. Подходящо е за медицински прегледи, диагностика, изследвания и започване на лечение. В отношенията с близките си проявете мъдрост и търпение и най-важното – въздържайте се от мърморене, критики и правене на забележки. Внимателни бъдете и към партньора си. Не изисквайте прекалено много от него, влезте в неговото положение и вместо да го критикувате, внимателно го насочвайте към това, което е правилно от вашата гледна точка.

Благоприятни дни – 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Насочете всички усилия към решението на работните задачи и спокойствието ще се върне при вас. Ако намерите сили да завършите това, което сте започнали, ви очаква триумф (поне мнозина от вас). Старайте се да съхраните емоционалното си равновесие и спокойствие, като избягвате да се дразните от дреболиите. За тези, които вече имат партньор, щастието с него ще бъде по-важно от всичко друго. Готови сте да пренебрегнете своите интереси в името на общото благо и хармония. Любимият човек също ще ви отвърне с нежност и страст, не се отказвайте от тези красиви моменти и се потопете в емоциите.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Седмицата като цяло ще бъде успешна и продуктивна. Довършете старите дела преди да преминете към новите. Възможно е поради лични проблеми да не се чувствате много добре. Помислете над въпроса: „Кое е по-важно, да бъда прав/а или щастлива/а?” Навярно това ще ви помогне да избегнете конфликти с любимия човек. Бъдете внимателни, когато плащате покупките си. Нуждаете се от уединение, за да погледнете ситуацията отстрани и да можете да вземете правилното решение. Вие сте твърде очарователни и с желание общувате, така че нови запознанства няма да ви е трудно да осъществяват. Вече някой ви е хвърлил око.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Стрелец – През седмицата ще успеете да се изявите като добри лидери. Вземете инициативата в собствени ръце, особено ако такава възможност се предоставя на работното ви място. Но ако допуснете прекомерно напрежение и претоварване с работа и отговорности, възможно е получите тежко главоболие в продължение на няколко дни. Това е подходящо време за възстановяване на стари връзки и реанимиране на приятелства. През втората половина на периодът може да се създаде напрежение в любовта и интимните отношения. Не е изключено да възникнат недоразумения поради невъзможността да се постигне взаимно съгласие. Опитайте се да не криете нищо от близкия си човек. В противен случай усещането за подозрение може да се засили.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативи там, където се налага, чувствайте се свободни да заявите себе си. Действайте уверено, упорито, но тактично, тогава при всякакви обстоятелства ще имате предимство и ще постигнете целите си много по-бързо. През периода не се занимавайте прекалено много със собствените си притеснения, а обръщайте повече внимание на това, което се случва в живота на любимия човек – в работата, в общуването с роднини и приятели. Във вторник и събота внимавайте да не предизвикате конфликт чрез собствените си думи или действия.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Седмицата ще е динамична и богата на събития, но успехът ви ще зависи изцяло от вас и от решенията, които вземате. Не си давайте много зор, повече се препоръчва да почивате и да обръщате внимание на себе си. Съставете си план за нещата, които искате да постигнете. Втората половина на периодът е неблагоприятен за вземане на финансови и всякакви решения. Има вероятност от измами и загуба на пари при плащане на покупките. Нежелателно е да се дават или да се заемат заеми. Партньорът ви ще е склонен да завоалира поведението си и ще избягва да дава директни отговори, а това ще засили вашата подозрителност.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Риби – Седмицата може да е успешна за вас, ако успеете да откриете и следвате знаците, които съдбата ви изпраща. Вие сте на една ръка разстояние от щастлив обрат на съдбата – както в личния си живот, така и във вашата кариера. Не се разсейвайте от дребните неща, докато работите. Бъдете внимателни към нови запознанства. За тези, които имат вече връзка, ще бъде хармоничен период. Старайте се да не прекалявате в изискванията си. Ако се стигне до кавги, те ще бъдат толкова незначителни, че ще бъдат забравени още същия ден. За да може всичко да върви гладко, често си напомняйте, че всеки има право на свободен избор и независими решения.

Благоприятни дни – 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.