Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Астро-аспекти

21 март Меркурий съвпад Юпитер

22 март Марс квадрат Уран

23 март Меркурий съвпад Нептун

26 март Меркурий секстил Плутон

27 март Меркурий влиза в Овен

Луна през седмицата се движи през знаците –Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване – 22, 23, 26 март

Благоприятни дни за боядисване на косата –21, 23, 24, 25, 26 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

22.03. 18:02 22.03. 21:00

24.03. 15:00 24.03. 23:55

27.03. 01:52 27.03. 02:56

Овен –Вселената може да донесе много новини и оферти, което е страхотно, но те няма да продължат дълго, така че бъдете готови да действате. Готови сте да разперите криле да полетите напред. Може да намерите това, което търсите. Обичате, когато планът работи. Няма гаранция, че всичко ще бъде перфектно в бъдеще, но засега изглежда добре. Единствената ви работа сега е да се забавлявате. Излизайте с когото искате и не се притеснявайте какво мислят другите. Понякога това е трудна задача за вас, но любовният ви живот ще просперира, ако успеете да се освободите от задръжките си.

Morkadis

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Това не е най-доброто време за продуктивна работа, но е добре за създаване на социални мрежи, които благоприятстват кариерата ви. Като цяло ще бъдете доволни от текущото си състояние. Ще обърнете ситуациите в своя полза. Имате решителността и постоянството да успеете във всичко, което правите. Не позволявайте на вътрешните ви страхове да ви доминират. Обърнете повече внимание на външния си вид, начина, по който действате и се проектирате в света. Това е особено важно, ако търсите нова работа или просто искате да промените имиджа си.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22, 27

Близнаци – Ще изпитате един от онези моменти, когато може да се почувствате без късмет, без да знаете защо. Космосът може да предизвика конфликти в ума ви, в тялото ви и с другите хора около вас. Това е добро време за прочистване и детоксикация. Може да не ви помогне да се почувствате по-добре веднага, но ще засияете след няколко дни. Обърнете специално внимание на умората, а ако работите по цял ден пред екрана на компютъра, не забравяйте да правите редовни почивки, далеч от сините светлини. При необвързаните не е изключено Купидон да ви уцели със стрелата си право в сърцето.

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Може да почувствате, че сте теглени в твърде много посоки наведнъж. Семейните нужди могат да бъдат огромно разсейване в момента. Направете каквото можете, за да балансирате множеството изисквания. Енергията носи късмет за всяко ново начало, включително интервю за работа. Пред вас има огромен океан от романтични възможности. Ще преливате от ентусиазъм и обич, но трябва да се погрижите за здравето, поради спадането на жизнения тонус. Тялото ви моли да си починете, да забавите темпото, да го пренебрегвате по-малко.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв –Седмицата ще бъде успешна само ако сте в състояние да работите конструктивно с традиционните ценности и съществуващата структура. Не позволявайте на капризите си да ви управляват и не се самоизолирайте. Опитайте се да бъдете по-прагматични в поведението си и по-малко импулсивни. Желанието да се направи твърде много може да доведе до обратния резултат! Възможно е едно недоразумение да навреди на приятелски отношения, на които държите. Понякога може да се почувствате като най-секси човек на света и планетите ще подкрепят това чувство.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22, 27

Дева –Имате усещането, че сте заседнали в ритъм, който не ви удовлетворява. Ако не искате да правите нещо, не го правете. Промяната зависи от вас! Подхождайте сериозно и предпазливо към това, което правите по време на работа. Не се обезкуражавайте от ограниченията, които срещате. Емоциите могат да се развихрят и сега е важно да останете спокойни. Избягвайте да обвинявате някой друг, ако сте разстроени или обезсърчени. Правете каквото можете и приемете, че промяната е част от живота. Най-близките до вас хора могат да окажат голямо влияние върху любовния ви живот.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – Очаквайте тази седмица да намерите подкрепа за вашите амбиции, но опитите да насилите реализацията на вашите идеи сега може да не са възможни, въпреки че ще удвоите своята ефективност и изобретателност. В момента сте фокусирани повече върху себе си. Във вас има някаква светлина и другите няма как да не забележат разликата. Всички съставки са налице, за да започнете полезна промяна за вашето благополучие. За някои от вас се очертават семейни събирания по повод. Необвързаните ще се носят на крилете на любовта.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Няма начин действително да промените основната си природа, но можете да предотвратите възникването на определени ситуации. Ще преживеете последователни възходи и падения, толкова интензивни едни от други, че ще се почувствате като в емоционално влакче в увеселителен парк! Много изкушения ще срещнете по пътя си. Нужен е здрав самоконтрол. Има възможност за голяма трансформация в сегашните ви отношения. Ако сте усетили, че нещата между вас са малко застояли напоследък, можете да предприемете стъпки, за да ги промените и да внесете малко жизненост в тях.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22, 27

Стрелец – Планетарните енергии ви насърчават да бъдете много по-либерални. Вашият комуникационен сектор се разширява, като ви дава уникална способност да представяте гледната си точка на всеки, от началници до хора на същото ниво като вас. В същото време вашият социален кръг се променя, като отстранявате хора, които вече не се вписват във вашите житейски цели. Вашите изследователски умения са полезни, когато искате да научите повече за нещо ново. Може да не вярвате на късмета си, но нещо хубаво наистина ще се случи.

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Тази седмица ще се почувствате по-откъснати и свободни от определени проблеми. Това ще ви накара да мислите за нови начини да внесете някои подобрения в ежедневието си. Ще преминавате през процес на умствено и емоционално пречистване. Успявате да постигнете баланс чрез определено осъзнаване. Астралните влияния променят вътрешния ви свят, така че се отнасяте по различен начин към външния свят. Това няма да се случи неочаквано, а постепенно. Запитайте се какво трябва да промените в отношението си към любовта и отношенията с другите.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей – Тази седмица астралните влияния ви помагат да прегърнете увереността си, докато се опитвате да намерите решимостта да говорите с отворено сърце. Много радост и положителна енергия ще се влеят в живота ви, особено когато става въпрос за романтични отношения. Съдбата може да ви доведе до нетрадиционна романтична връзка или поне сте отворени за идеята. Тези от вас, които са имали дългосрочни връзки, може да търсят малко повече свобода за изява в някои отношения.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22, 27

Риби – Вероятно ще се появи усещане, че не сте оценени толкова, колкото трябва и ще усетите емоциите много по-интензивно. Единственият проблем е, че понякога нямате решителност да изразите мнението си, така че не забравяйте, че е важно да го направите. Може да откриете, че имате повече общо с определени хора, отколкото бихте очаквали. Главата на мнозина ще бъде в облаците. Причината ще бъде бог Купидон. Ще ви е трудно да се съсредоточите върху нещо различно от начинаещата романтика.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.