Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември

pexels.com

По-важни астро-аспекти

На 22 ноември Слънцето влиза в Стрелец

На 24 ноември Меркурий влиза в Стрелец

На 27 ноември Луната влиза в последна четвърт

Луна през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване –  22, 24, 25, 28 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата –22, 23, 25, 26, 27, 28 ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

24.11. 07:47 – 24.11. 18:00
26.11. 18:25 – 27.11. 04:13
29.11. 02:03 – 29.11. 10:56

Овен – През седмицата ще имате подкрепата на звездите. Ще се изявите като креативни, енергични и предприемчиви личности и ще действате целенасочено и практично. Ще имате възможност да наваксате пропуснатите възможности. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения. Бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. В противен случай ще бъде по-трудно да реализирате плановете си. Наред с всичко това ще срещнете и човек, който много бързо ще завладее сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Телец – Благоприятна седмица, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. От финансова гледна точка трябва да бъдете по-внимателни. Много скоро ще се нуждаете от значителна сума пари, така че сега е по-добре да спестявате. Нежелателно е да се извършват плащания с кредитни карти и да се откриват нови сметки. Не предприемайте нищо, което би увеличило риска от материални загуби. Обвързаните Телци да внимават да не се увлекат в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжаляват.

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28

Morkadis

Бъдете внимателни –25, 26

Близнаци – Динамична седмица. Жизненият тонус започва да се увеличава, ставате по-активни, енергични и предприемчиви. През следващите дни успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваността в действията. Може да се наложи да се разделите с нещо, да внесете сериозни промени в живота си. По това време е важно да бъдете по-предпазливи и да обмисляте внимателно действията си. Хармонично развитие на любовните отношения. Може да има възраждане на романтичните връзки и партньорства. Шансове има и за тези, които са сами, но е необходимо да бъдете по-активни и да водите по-отворен живот.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28

Рак – Седмицата няма да се отличава с нищо особено. Често ще разчитате на своята интуиция, но и звездите ще ви подкрепят в начинанията ви. Ще ви бъде малко трудно, но ще се справите с работата. Обменът на мнения и навременната информация също така са важни за успеха. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого. Не се препоръчва да се провеждат срещи от бизнес или личен характер. По отношение на личния живот има необходимост от намиране на компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –22, 23

Лъв – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции.  Съберете кураж, за да се справите с изпитанията на живота и възможните изкушения. Вие сте проницателни и практични, действате в живота много по-логично от другите, реакцията ви е по-бърза. Перфектно координирате духа и тялото. Умението ви да поддържате самоконтрол във всяка ситуация е много ценно. Необходимо е да изпускате парата, но далеч от любопитни очи. Очакват ви приятни събития в личен план и вниманието на противоположния пол към вас ще се засили.

Благоприятни дни – 22, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – Положителна проява на астралното влияние е себеизразяването. На практика това може да се състои в желание да споделите опита си с други и да се запознаете с нови хора. Внимавайте за финансите си, очаква ви непланиран разход, особено в края на седмицата. Имате нужда от промяна и сте наясно, че тя е близо. Това е период, в който може да е обогатен с много приятно общуване, флирт и нови впечатления. Тези от вас, които са свободни, ще бъдат заинтригувани от някое ново лице.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Промяна в начина на живот и навиците. Хороскопа ви подсказва, че ще ви настъпят някои трансформации, които ще повлияят на вашето поведение и начин на мислене. Време е да опитате различни подходи към живота като цяло, както и към работата, и към здравето. Разширяване на пространството на любовта. Вероятно в кръгът ви от приятели ще се появят нови лица. Ще трябва да се справите с определени възникнали препятствия и да преодолеете всичко, което ви ограничава по пътя към истинското щастие.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Скорпион – Главното за вас тази седмица е да намерите начин да изразите себе си творчески. Изразете мирогледа си открито, но в същото време уважавайте мнението на другите. Вероятно периодът ще ви донесе разширяване на бизнес контакти, нови активи или откриване на нови източници на доходи. Може да ви се разкрие нещо, което е било скрито от вас и няма да ви хареса.

Ако се опитвате да подчинявате другите, диктувайки волята си, по този начин си създавате проблеми за в бъдеще.

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 26

Стрелец – Подхождайте обективно както към работата, така и към личните проблеми. Придържайте се към фактите и отхвърляйте илюзиите. Ставате твърде критични, прибързани в решенията и в действията. Напълно забравяте да използвате най-доброто си свойство – аналитичната обективност. Бързите реакции се превръщат в нетърпение. Може да получите предложение, към което няма да останете безразлични. Предстоят някои сътресения в партньорството.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28

Козирог – Марс ще ви дари с много енергия и ентусиазъм. Бъдете обаче въздържани в отношенията си, защото и най-малката проява на агресия може да създаде проблеми в тях. Не трябва да се отчайвате, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото сте планирали. Важно е да се намери златната среда и бавно, стъпка по стъпка, да се приближавате до успеха. В любовта ще бъдете малко по-недостъпни. Половинката ви може да започне да се оплаква. Ще вземете нещата в свои ръце между чаршафите. Ще откриете, че има доста нови начини да удовлетворите партньора/ката си.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –22, 23

Водолей – През седмицата успехът ви ще зависи от увереността ви в правилния избор и съгласуваността в действията ви. Ако имате неуспехи, това ще се дължи на вашата прекомерна лековерност и нежелание да се анализира ситуацията. Може да има непредвидими обстоятелства, които биха могли да засегнат всяка една област от живота ви. Има опасност от измама и предателство от страна на близък човек. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате нещата под различен ъгъл.

Благоприятни дни – 22, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби – Седмицата може да е успешна, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да можете да постигнете важните цели. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Доверявайте се на интуицията си и следвайте призива на сърцето си. Не разчитайте само на стандартни решения. Възможно е да имате специално събитие в семейството или в семейството на роднини, което може да е свързано с рожден ден, годеж или сватба, професионален или обществен успех или друго.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 27, 28

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.