Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

По-важни астро-аспекти

На 27 октомври Венера квадратура с Нептун

На 28 октомври Венера секстил с Юпитер

На 30 октомври Слънцето в квадратура със Сатурн

На 30 октомври Марс преминава в знак Скорпион

Луна през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

25.10. 17:12 –25.10. 00:01

28.10. 09:03 – 28.10 12:08
30.10. 10:06 – 30.10. 21:11

Овен – През тази седмица няма да има нито важни събития, нито големи промени в живота ви. Трябва да изчакате и да видите как ще се развият нещата без вашето участие. Добросъвестно си изпълнявайте задълженията. Решаването на ежедневните проблеми изисква вашия неуморен трудов ентусиазъм и организационен талант. В отношенията си с другите проявете сдържаност и спокойствие: опитайте се да не говорите прекалено много, не критикувайте недостатъците на другите и не се намесвайте със съвети, когато не сте помолени да го направите.

Благоприятни дни – 25, 29, 30

Бъдете внимателни –26, 27

Телец – През тази седмица ставате много по-егоистични, отколкото обикновено и сте склонни да поставяте своите собствени интереси на първо място. Струва ви се, че вашата доброта и щедрост вече са използвани твърде много и е време да помислите за себе си. Решенията, които вземате, могат да повлияят на бъдещата ви съдба. Звездите ви предупреждават: опитайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които трудно ще изпълните. Външните обстоятелства също могат да попречат на осъществяването на вашите идеи, затова е по-добре да не планирате важни неща за това време.

Morkadis

Благоприятни дни – 26, 27, 31

Бъдете внимателни – 29, 30

Близнаци – През първата половина на седмицата, ще бъдете доволни от това как се развиват нещата. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Отлично се справяте и всичко ви иде отръки. Избягвайте всякакви конфликти. Разчитайте само на доказани и надеждни хора и на собствената си преценка. Не се препоръчва да правите сделки с недвижими имоти. Това може да ви създаде редица проблеми. Плановете за пътуване трябва да бъдат добре обмислени, за да се избегнат нежелани ситуации.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 31

Рак – В началото на седмицата ще можете да добиете по-точна представа за посоката, в която трябва да се развиват нещата. Може да се наложи да коригирате нещо във вашите дела или ежедневие. Ще бъдете по-оптимистично настроени. Вие не се страхувате да поемате рискове, да вземате смели решения или да предприемате стъпки към сериозни, радикални промени в живота ви. Любовни отношения тази седмица до голяма степен ще зависят от вашата емоционална стабилност.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 26, 27, 28

Лъв – От една страна, планетите ще ви подтикват към рисковани решения, а от друга, могат да забавят някои от начинанията ви. В професионалните въпроси може да не сте в състояние да бъдете в крак с променящата се ситуация. Има опасност да се влюбите страстно! Може да срещнете романтично предизвикателство през седмицата. Обвързаните да внимават да не се увлекат в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжаляват.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Дева – През първата половина на седмицата ще предпочетете да действате по-бавно, тъй като търсите повече стабилност.  Ще осъзнаете, че е по-добре да бъдете търпеливи, вместо да налагате определени изисквания. Имате късмет, но може да подцените възможностите, които късметът ви предлага. Бъдете бдителни и критични, но не прекалявайте. Възможни са разногласия с партньора ви, така че би било добре да внимавате какво казвате. Можете да срещнете интересен човек на кратко пътуване, ако сте необвързани.

Благоприятни дни – 26, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 31

Везни – Отделете време да пренаредите работното си пространство. Това ще ви помогне да почувствате, че имате по-добър контрол над нещата. Докато Марс е във вашия знак, той ви носи добра енергия, а приоритетите ви са напълно посветени на семейството и кариерата. Възможни са промени на работното място, както и да има известно противопоставяне на определени идеи. Вие сте мотивирани да защитавате нещата, които са най-важни за вас.  Енергийните ви нива ще се колебливи. Насладете се през уикенда на добра почивка, след интензивната седмица.

Благоприятни дни – 25, 29, 30

Бъдете внимателни –26, 27

Скорпион – Слънцето преминавайки през вашия първи дом ви прави очарователни и харизматични. Ще имате повече енергия и нови идеи. Вие сте създателят на своето щастие, не пропускайте това златно време. Можете да бъдете на гребена на вълната, ако искрено пожелаете. Желателно е да успокоите страстите си и да се стараете да бъдете реалистични в действията си. Кратките пътувания ще бъдат успешни и ще срещнете интересни хора. Възможни са примамливи предложения за нова работа.

Благоприятни дни – 26, 27, 31

Бъдете внимателни – 29, 30

Стрелец – Добър период за аналитична работа. Добре е да започнете да изпълнявате задълженията си още в началото на седмицата. Очаквайте победа на всички фронтове, но за да постигнете целите ще трябва да се работи усилено. Възстановяване на важни изгубени/прексънати контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията си. Пазете се от загуби, не предприемайте нищо ново, откажете се от рисковани дейности и инвестиции.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 31

Козирог – Имате много неща за вършене, но не забравяйте да си отделите достатъчно време за общуване с приятелите си, особено ако наскоро сте се отдалечили от тях. Бъдете внимателни и не се разкривайте твърде много пред хора, които не познавате добре, защото това може да ви струва скъпо. Емоционалността и повишената сексуална енергия ще бъдат много силно подчертани в следващите дни. Ще се стараете да прекарвате повече време с партньора си, което значително ще подобри и заздрави връзката ви. Свободните от вас ще търсят по-скоро кратко приключение, а не сериозна връзка.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 26, 27, 28

Водолей – През тази седмица ще бъде жизненоважно да подобрите комуникацията и разбирателството с любимия човек. Трябва да промените начина, по който си взаимодействате, да се опитате да се свържете с по-дълбока привързаност, вместо да искате да доминирате в отношенията или да търсите грешки в другия човек. Ще изпитате емоционален ентусиазъм за придобиване на нови неща. Флирт или романтика на работното ви място не са изключени.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Риби – Седмица на преодоляване на определени бариери. Важното е да поддържате бойния си дух. Доверете се на способностите си и не се страхувайте, имате всички умения, необходими за постигане на успех. Социалният ви живот ще стане по-активен, възможно е да се появи ново увлечение. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете някои важни решения. Внимателно обмисляйте всяка стъпка, която предприемате – това е единственият начин да поддържате равновесие в живота.

Благоприятни дни – 26, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 31

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.