Седмичен хороскоп от 31 януари до 6 февруари

Седмичен хороскоп от 31 януари до 6 февруари

Астро-аспекти

1 февруари

Новолуние в 07:47ч в знак Водолей

4 февруари

Меркурий излиза от ретроградност

Марс секстил Юпитер

Слънце съвпад Сатурн

Луна през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване – 31 януари.; 1, 2, 4, 5 и 6 февруари (по лунен ден)

Благоприятни дни за боядисване на косата – 1, 2, 3, 4, 6 февруари (по лунен ден)

При Луна в Риби (от 13ч на 2.02. до 16:58ч на 4.02.) не е подходящо за миене, боядисване и подстригване. (по лунен знак)

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

31.01. 06:45 – 31.01. 11:44
01.02. 13:02 – 02.02. 13:01
04.02. 11:42 – 04.02. 16:58

Morkadis

06.02. 19:22 – 07.02. 00:54

Овен –  Звездите ви дават обещание за по-добри и по-вълнуващи дни, които се раждат чрез Слънчевия тригон в приятелски знак. Вратите най-накрая ще се отворят, особено около приятелите ви. На дневен ред са нови съвместни проекти. Всичко е лесно, вие сте в зората на невероятна промяна. Излъчвате щастие и се наслаждавате на седмицата, хубаво време за любовния ви живот. Отделете време да се насладите на силните усещания, които ще изпитате. Инстинктивно ще можете да привлечете късмета към себе си.

Благоприятни дни – 31.01.; 01.02.

Бъдете внимателни – 05, 06. 02.

Телец – Тези дни ще ви съпътства красива еуфория. Ще бъдете в по-добра форма от всякога и ще можете да премествате планини. Ще бъдете пълни с енергия и ще очаровате всички с оптимизма си. Ще поддържате тази добра инерция през цялата седмица, без лоши изненади. Трайна мотивация, продуктивни контакти, отлични междуличностни отношения, двигателят е в движението. Тази нова седмица носи ново начало, може да сте в челните редици на невероятен проект или повече от печелившо партньорство.

Благоприятни дни – 03, 04. 02.

Бъдете внимателни –31.01.; 01.02.

Близнаци – Слънцето в тригон към вашия знак изостря вашето въображение, вашата интуиция. Динамизмът ви ще намери страхотни възможности да процъфтява, променяйки нещата, от които се нуждаете. Изключително сте задълбочени и прагматични в професионалната сфера, сега е моментът да се възползвате, за да продължите напред, да заложите на себе си и вашите умения. Добро настроение, радост от живота и семейни проекти ви очакват! Възползвайте се от възможностите за романтика и знайте, че небето ще озарява връзките ви.

Благоприятни дни – 31.01.; 01, 05, 06. 02.

Бъдете внимателни –03, 04. 02.

Рак – Всичко ще върви добре за вас тази седмица: почти може да се каже, че животът ще бъде лесен, сладък и приятен! Освободете се от ненужните си съмнения, защото ще получите плодовете на предишните си усилия. Отворете сърцето и ума си за нови концепции, нови идеи. Не ви липсва нито хумор, нито фантазия, за да създадете приятелска атмосфера около себе си.  Да бъдете твърде щедри може да доведе до някои необмислени разходи, не прекалявайте. Не прекрачвайте границата, ако забраненият плод ви изкушава. Изчислете рисковете, преди да го изпробвате.

Благоприятни дни – 03, 04. 02.

Бъдете внимателни –05, 06. 02.

Лъв – Няма да сте имунизирани срещу ограничения, но можете да се организирате, за да разпределите натоварването. Предстои значителна инвестиция. Може да е кола или нещо друго. Отпуснете се тази седмица, тъй като интимният ви живот обещава да бъде сияен и много чувствен! Вашият партньор ще ви даде много любов и ще ви заобиколи с много внимание, което от своя страна ще ви насърчи да направите същото. Между вас ще се създаде голяма хармония! В любовта или в семейството вие поемате своите отговорности и внасяте мир във вашия оазис.

Благоприятни дни – 05, 06. 02.

Бъдете внимателни –31.01.; 01.02.

Дева – Мечтаете ли да разширите хоризонтите си, да преодолеете границите си и да поемете нов дъх? Ще направите своята еволюция, като увеличите пространството си за маневри. Каквото и да правите тези дни, късметът е с вас! Ще имате хубави дни и ще бъдете лъчезарни. Ще можете да се отпуснете, независимо дали в компанията на вашите деца или с приятелите си. Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате и да се наслаждавате на моментите за почивка.

Благоприятни дни – 31.01.

Бъдете внимателни – 03, 04.02.

Везни – Не винаги е лесно за знак, толкова привързан към спокойствието и хармонията, да се отърси от навиците си и да поеме някои рискове. Ключовата дума е да се отпуснете: рисковете са присъщи на всяка промяна и е дошло времето да поемете инициативи, ако искате да се насладите на този богат на приключения период. Всъщност вие преливате от положителна и творческа енергия. Животът ви носи удоволствия: вие го заслужавате, така че се възползвайте максимално от него!

Благоприятни дни – 31.01.; 01.02.

Бъдете внимателни – 05, 06.02.

Скорпион – Тази седмица е ваша и ще успеете във всичко, което правите. Вашите потенциални хоризонти се разширяват. Вашите умения ще бъдат признати от всички и самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Вие сте принудени от Сатурн да бъдете по-строги, дисциплинирани и сериозни. Интуицията ви е много силна и ви води в правилната посока. Марс стимулира любовния ви живот! Научете се да се наслаждавате на добрите и хубави неща в умерени количества, без да прекалявате.

Благоприятни дни – 03, 04. 02.

Бъдете внимателни –31.01.; 01.02.

Стрелец – В близките дни някои уточнения ще ви позволят да прецените ситуацията по различен начин. За да успокоите напрежението, трябва да разчитате на страхотното си чувство за дипломация и огромната си сила на съблазняване. С течение на времето сте изправени пред реалността, Сатурн тества волята ви и способността ви да се съпротивлявате пред трудностите. Това е чудесно време да разширите бизнес плановете си, да им придадете последователност и да помислите за начини да обърнете ситуациите във ваша полза.

Благоприятни дни – 31.01.; 01, 05, 06. 02.

Бъдете внимателни –03, 04.02.

Козирог – Ситуацията е идеална, за да поддържате форма и енергия, необходими за осъществяване на вашите проекти. Марс се движи през вашия знак и носи амбиция, постоянство, борбеност и издръжливост. Ще бъдете динамични и ефективни в преследването на целите си. Този транзит помага за постигане им и ви позволява да решавате проблеми, да прилагате нови проекти на практика и засилва самочувствието ви. Възползвайте се, докато имате подкрепата му. Вашата нужда от независимост и свобода ви кара да се бунтувате срещу всяка форма на власт.

Благоприятни дни – 03, 04. 02.

Бъдете внимателни –05, 06.02.

Водолей – Възползвайте се от вашата непобедима енергия да начертаете пътя си и да отстоявате амбициите си. Нищо не може да ви спре и вървите право към успеха! Не се опитвайте на всяка цена да отстраните всички проблеми, около вас и по света! Ще се изкушите да избягате от рутината, като се обърнете към по-романтични места. „Да живееш само за момента!“ ще бъде вашето мото! Тази седмица е идеална за изграждане на нови отношения. Доброто чувство за инициативност отваря врати за вас. Очакват се много обрати. Искате неочакваното, имате го!

Благоприятни дни – 05, 06. 02.

Бъдете внимателни –31.01.; 01.02.

Риби – Обмисляте дълбоки промени, неудържимата нужда от мобилизиране и преодоляване на себе си ви позволява да преодолеете определени препятствия. Останете позитивни и динамични. Вашата интуиция няма да ви разочарова, тя ви отвежда по правилния път. Марс ви насърчава да вярвате повече в себе си, да започнете проект, да стартирате идея, да подчертаете творческия си потенциал в работата си. Започвате да се съмнявате в нечии чувства. През главата ви минават разни мисли. В домашната тишина ще се чувствате най-спокойно.

Благоприятни дни – 31.01.

Бъдете внимателни – 03, 04.02.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.