Седмичен хороскоп от 5 до 11 април

Астро-аспекти

На 6 април Венера в секстил Марс
На 9 април Марс квадрат Нептун
На 10 април Меркурий секстил Сатурн
На 10 април Венера секстил Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване – 6, 9, 11 април

Благоприятни дни за боядисване на косата – 5, 6, 8, 9 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.
05.04. 10:06 – 05.04. 16:05
07.04. 13:06 – 07.04. 23:32
10.04. 02:49 – 10.04. 09:12

Овен – Отделете повече време на планирането на задачите и определете подробностите, за да постигнете относително спокойствие. Венера във вашия знак засилва привлекателността и харизмата ви, и благоприятства личния ви живот. Можете да използвате енергията на планетата, за да получите лично благополучие и да откриете в себе си нови таланти и способности. Действайте смело, защото такива подаръци Вселената не дава толкова често, колкото би ни се искало. До някъде нещата в личния живот зависят от вашата инициативност. Бъдете по-разкрепостени и по-смели. Вашето възприятие към света сега е отворено за нови любовни отношения, ако сте сами. Някой ще прояви по-специално внимание към вас, което доста ще ви поласкае.
Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни –5, 10, 11

Телец –Подхождайте отговорно към вашите текущи дела, за да се изключат всякакви грешки. Ще трябва да решавате много проблеми и да преодоляватe пречки, които само ще укрепят желанието ви да се движите напред, да се развивате, да достигнете нови висоти и да станете по-добри. За да не остане личният ви живот зад борда е важно да разговаряте по-често с вашата половинка и заедно да изграждате отношенията си, в които ще се чувствате комфортно. Благоприятно време за стабилизиране на личния живот. Ще е чудесно да направите едно съвместно пътуване-разходка. Ще си прекарате чудесно. Телците, които нямат партньори е добре да си почиват сега и да обърнат
внимание на себе си.
Благоприятни дни – 5, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – Слънцето, Меркурий, Венера и Марс имат много положителен ефект върху вас. Това означава само добри неща. Започвате седмицата пълни с енергия и мотивация. Вашето добро настроение е заразително. За свободните представители на знака има добри перспективи. В сферата на личния живот предстои вълнуващ период – представители на противоположния пол ще започнат да ви дават знаци на внимание! Симпатиите ви бързо могат да се превърнат в любов. При някои любовните чувства така ще се разгорят, че огънят няма да угасне дълго време.
Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11
Бъдете внимателни – 8, 9

Рак – На работното си място бъдете активни, за да се докажете. Не се притеснявайте да изкажете мнението си по работните въпроси. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и опита, и бъдете по-самоуверени. Вашите усилия със сигурност ще бъдат забелязани и оценени. Тази седмица ще бъдете по- емоционални от обикновено и чувствата ще преобладават над разума. Слънцето, Меркурий и Венера са в квадратури спрямо вашия знак. Това малко потиска настроението, но и вие можете да очаквате добра седмица като цяло. Уран в секстил ви обещава нови срещи, които ви обогатяват.
Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни –10, 11

Лъв – Тази седмица не са ви нужни промени. Оставете всичко така както си е. Доста въпроси чакат да намерят своето решение, но вие разполагате с цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие. Личният ви живот е уязвим, така че не правете нищо, което да му вреди. Тази седмица непременно се постарайте да потърсите повече близост с партньора си, по-често да бъдете заедно, тъй като се нуждае от вниманието ви и ако не го получи от вас, може да го потърси настрана.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Дева –Не забравяйте, че вие ​​сами определяте до голяма степен бъдещето си! Така че крайният резултат ще зависи изцяло от способността ви да действате със светкавична скорост и да вземате правилните решения. Не е най-доброто време за рискове и приключения. Звездите ви съветват да помислите за всяка своя стъпка, за да се предпазите от неприятности. Извличайте от приятелството не само удоволствие, но и полза в добия смисъл на думата. Това умножава благата в живота и облекчава бедите. Но някои приятели са добри, когато ги държите по-далеч от себе си, други – когато са по-близо до вас.
Благоприятни дни – 5
Бъдете внимателни – 8, 9

Везни – Началото на седмицата е важно да запазите спокойно състояние на духа, да се настроите към деловата активност. Малко по-трудно ще стават нещата при вас. В делата си трябва да бъдете внимателни, тъй като допуснатите грешки могат да ви отклонят от поставените цели. Научете се да се радвате на малкото, което имате и да се придвижвате към успеха с малки, но сигурни стъпки. Що се отнася до личния живот, доверете се на вашата интуиция. Не се опитвайте да разберете необятното и да анализирате чувствата с помощта на логиката. За пропуснатите ползи и шансове поради вашата нерешителност,
отговорността е само ваша.
Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни –5, 10, 11

Скорпион – В началото на седмицата ще бъдете фокусирани най-вече върху личния си живот, но и върху всички онези скрити желания, свързани с вашата кариера или работа. Успех няма да липсва, въпреки че са възможни незначителни проблеми за тези от вас, които не са си поставили реалистични цели. Рядко ще ви липсва енергия и ще я контролирате успешно, но не бива да надценявате силите и възможностите си, дори ако сте напълно уверени в тях. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко малко повече здрав разум. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни неща пред вас, а делата им говорят друго!
Благоприятни дни – 5, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 7

Morkadis

Стрелец – „Предпазливост и внимание“ трябва да е вашето мото през тези дни. През тази седмица нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде много. На работното място се старайте да покажете достойнствата си. Ще разполагате с достатъчно жизнена енергия. Подходящо време за посещение на фитнеса. Не се отпускайте да вършите кулинарни прегрешения, по-скоро помислете за малко диета. Препоръчително е да следвате логиката и здравия разум, а не да се поддавате на чувствата. Борете се с излишната емоционалност.
Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11
Бъдете внимателни – 8, 9

Козирог – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Вие искате да постигнете твърде много и то наведнъж, но малко мислите за това какви могат да бъдат последствията от действията ви. Вероятността за грешки е твърде висока. В очите на другите изглеждате капризни, понякога груби и напълно лишени от съчувствие. Полезно е да прекарате малко време със себе си просто, за да разберете какво точно се случва. Въпреки че поведението ви в някои моменти трудно може да се нарече дружелюбно, пак сте привлекателни за другия пол. Именно любовта може да ви възроди като Феникс.
Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни –10, 11

Водолей – Не всичко ще върви така, както бихте искали, но не унивайте и щедро споделяйте оптимизма на другите. От хората, които са прекалено натрапчиви, стойте по-далеч: зад повишения интерес към вашия живот може да се крият не добри намерения. Не е необходимо да експериментирате и да сменяте работното си място. Ако все пак обстоятелствата ви принуждават, бъдете много предпазливи и внимателни. Във всички ваши дела можете да получите безценна помощ от приятели, особено от жени. Хората около вас ще бъдат доволни от вашите знания и креативност. Не се впускайте в случайни запознанства, защото даже най-невинния флирт може да се окаже опасен.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – През седмицата звездите ви съветват да помислите повече за себе си. Няма нищо лошо в здравия и умерен егоизъм, защото никой не може по-добре да се грижи за личното ви развитие и благосъстояние от самите вас. За да живеете малко по-спокойно, ще предпочетете за по-сигурно да заобикаляте препятствията и няма да щурмувате. На работното място ще отстъпите инициативите на по-напористите колеги, в семейството няма да се борите за лидерство. В изкуството на съблазняването сте доста умели. Но не очаквайте мигновени плодове от чувствените инвестиции, реколтата ще пожънете по-късно.
Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 8, 9

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.