Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Астро-аспекти:

На 7 октомври Меркурий в опозиция на Уран

На 9 октомври Ретрограден Марс в квадратура с Плутон – засилва се борбата за власт, агресията, жестокост, намален самоконтрол, силни амбиции, използване на сила. Травматично и конфликтно време, когато човек иска да наложи собствената си сила или да унищожи нещо до основи. Лош аспект, който освобождава най-ниските прояви в човека, най-нисшите инстинкти.

На 11 октомври Венера тригон с Уран – благотворен аспект, при който може да срещнете любовта, да се открият нови хоризонти.

На 11 октомври Слънце в квадратура с Юпитер – създава риск от грешки поради гордост, самохвалство, самонадеяност, самонадценяване, опит за самоутвърждаване над другите.

Луната се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв.

Благоприятни дни за подстригване – 5, 7, 8 и 11 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата – 5, 6, 8, 9, 10 и 11 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

05.10. 21:42 – 06.10. 07:04

08.10. 04:58 – 08.10. 18:47

10.10. 19:05 – 11.10. 03:26

Овен – С положителното влияние на планетите ще получите шанса да поправите всяка грешка и да подобрите отношенията си. Можете да видите доста ясно нещата, които не са наред във вашата връзка. Вие знаете как да се справите с тези ситуации, за да се отървете от тях. Не забравяйте да контролирате нрава си и не позволявайте това да ви затрудни. Бъдете дипломатични и провеждайте зрели разговори, които ще ви помогнат да намерите правилните решения. Това ще направи връзката ви още по-силна. Ако сте самотни, не бъдете толкова интровертни; ако станете малко по-отворени, ще бъде по-лесно за хората да се обърнат към вас.

Благоприятни дни – 6, 7

Morkadis

Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – Много динамична седмица. На работа ще бъдете много предприемчиви и борбени, но не е най-подходящото време да мислите за промяна, оставете я за по-късно. Работните дни ще бъдат особено продуктивни и с много добро темпо, така че не губете нито един миг. Чувствайте се свободни да поискате съвет от доверен приятел. Сега не е моментът да бъдете независими. Възможни са кавги с роднини, но се опитайте да не докарвате въпроса до скандал. По-добре бъдете търпеливи. За представителите на вашия знак, които ще попаднат под егидата на планетата Венера, творческото самоизразяване ще бъде от голямо значение.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Близнаци – Внимавайте какво обещавате. Дори когато мислите, че можете да направите всичко, което обещавате, може да се създадат непредсказуеми препятствия. Стойте далеч от клюкарите и манипулаторите, за да не попадате в същата категория като тях. Края на седмицата е благоприятно време да останете сами с партньора си, да отидете на разходка до някое близко и романтично място. Внимавайте кого пускате в сърцето си, ако сте необвързани и свободни. Венера ще ви направи сантиментални и уязвими.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

Рак – За изпълнението на плановете е необходима повече решителност. Този период сте склонни да виждате тъмната страна на ситуациите. Може да ви се струва, че близките ви нахлуват в личното ви пространство, че хората около вас специално искат да ви ядосат. Интензивните емоции са „на повърхността“, много чувствителни сте към всеки конфликт, който възниква. Вашите емоционални преживявания не трябва да бъдат забележими за другите. Дори да ви е трудно сега, опитайте се да не го показвате. Трябва да избягвате стрес, скандали и подобни нервни ситуации. Останете спокойни и аурата ви ще се нормализира.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Не е препоръчително да започвате нещо ново в началото на седмицата. Ограничете се до малки неща и се опитайте да се предпазите от неприятни срещи. Може да има непредсказуема промяна. Създадени са всички условия за възникване на добри възможности, от които трябва да можете да се възползвате. Ако трябва да пътувате, вземете предпазните мерки и проверете автомобила си и бъдете внимателни по пътищата.  Избягвайте слабо осветени места и работа с непознати. Вглеждайте се внимателно в знаците, които Съдбата може да ви изпрати.

Благоприятни дни –6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Дева – Седмицата ще е доста скучна за мнозина. Не бива да очаквате бързи резултати от каквато и да е дейност. В професионалния и личния си живот сте твърде нерешителни. Ще бъдете много неспокойни, ще сменяте позициите си, ще търсите какво да правите, ще сте чувствителни и с чести промени в настроението. Обърнете внимание на здравето си, движете се повече: един час разходка може да направи чудеса. За да избегнете синдрома на хроничната умора, опитайте се да си почивате по-често, не се натоварвайте със сложни задачи. Намерете места, където можете да се уедините, за да медитирате и да се отпуснете. Обърнете повече внимание на собствените си нужди.

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

Везни –Вие ще бъдете приятелят, който всички искат да имат. Слънцето ще пътува през вашия първи дом и знак, увеличавайки популярността ви. Имате всички шансове да постигнете това, което искате, но едва ли ще имате решимост да го направите. Ретроградният Марс в дома на партньорството ви ще продължи да създава напрежение в отношенията ви. Възможно е да спорите с партньора си за минали проблеми или хора, които отдавна не са част от живота ви, или ще се сблъскате с ревност. Трябва да имате търпение през този период и да не казвате думи, за които може да съжалявате. Като цяло, опитайте се да не вземате решения; останете консервативни и сдържани, докато тези дни отминат. Срещнете се с приятелите си в края на седмицата. Това ще ви зареди.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Съсредоточете се върху изпълнението на започнатите проекти и ангажименти, без да попълвате графика с нови задачи. Това е седмицата на страстта, сексуалността и магнетичното излъчване. Този период ще бъдете привлечени от всичко, свързано с романтика, сексуално желание, страст и отдаденост. Интензивните емоции ще доминират във вашата среда, могат да се получат експлозивни заряди. Това ще бъде също период на освобождение за много Скорпиони. По-смелите от вас ще премахнат от живота си всички онези хора, които вече не ви заслужават. Не забравяйте, че когато една врата се затвори зад вас, друга се отваря.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Стрелец – Седмицата като цяло е конструктивна и благоприятна за вас. Подходящо време за нещо ново и непознато. Интензивен глад за приключения преминава през вените ви, така че се пригответе да изживеете нови преживявания. Венера ще внесе хармония във връзката ви, ще се убедите, че дишате в един и същи ритъм с настоящият си партньор и имате едни и същи цели. Ретроградният Марс в живота на някои Стрелци ще върне бивш партньор или ще запали стари любовни чувства. Използвайте научените уроци, за да не повтаряте старите грешки. Възможно е също да започнете онлайн връзка с някой, който ще спечели симпатиите ви.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

Козирог – Ще се събуди вашата амбициозна страна и ще ви насърчи да планирате по-сериозно бъдещето си. Време е да си поставите цели и да изберете своя път. Ще бъдете най-мотивирани, когато сте заобиколени от други хора. В момента имате всички шансове за успех. Ако добре организирате времето си и изпълнявате плановете предварително, можете да постигнете ранни постижения, които са в полза на вашия престиж. През целия октомври огненият Марс ще пътува с ретроградно движение през вашия 4-ти сектор на дома и семейството, създавайки проблеми под вашия покрив. Бъдете по-толерантни към близките си, научете се да им съчувствате и да ги разбирате.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – След като планетата на трансформацията се върна в директно движение, ще се почувствате напълно променени като личност. Стилът ви ще стане шик, а страстта към живота ще ви направи забавни и интересни за другите. Готови сте отново да управлявате света. Тази седмица ще донесе интересни срещи и обещаващи запознанства. Слънцето ви изпълва с чар, а романтичната Венера ще събуди авантюриста във вас. Двойките трябва да избягват по-често от действителността и да прекарват времето си сами, далеч от света. Резервирайте уикенд в планината или в провинцията и изненадайте любимия си човек с пътуване.

Благоприятни дни –6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Риби – Старайте се да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината на действителността само с розови или само с черни тонове. Не всичко може да бъде по вашия начин, примирете се с това. Слънцето преминавайки през важен сектор от хороскопа ви, засилва вашата привлекателност. Ще бъдете обект на внимание, където и да се появите. Не очаквайте обаче всички да ви обсипват с комплименти. Някои ще ви завиждат. Ако сте все още сами, твърде е възможно бивш партньор да се върне отново в живота ви. Чувствата във вас ще нарастват бързо под влиянието на Венера.

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.