Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

По-важни астро-аспекти:

На 10 ноември Меркурий в съвпад с Марс

На 10 ноември Меркурий в квадратура със Сатурн

На 11 ноември Марс в квадратура със Сатурн

На 12 ноември Слънце в тригон с Нептун

На 13 ноември Меркурий в опозиция с Уран

Благоприятни дни за подстригване –  8 (след 11:27ч), 9, 10, 11 (до 13:54ч), 12 (след 14:30ч), 13 (до 14:50ч), 14 (след 15:15ч) ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 8, 9 (до 12:30ч), 10 (след 13:20ч), 11 (до 13:55ч), 12 (след 14:25ч), 13, 14 ноември

Луна през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби, Овен

Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

09.11. 19:52 – 10.11. 05:04
11.11. 21:52 – 12.11. 09:55
14.11. 07:41 – 14.11. 17:49

Овен – Това е малко стресиращ период за вас, защото Венера започва да решава някои проблеми от миналото. Ще трябва да се ангажирате с много по-дълбока връзка с партньора си, особено през тази седмица. Много е важно да избягвате ревниви сцени. Планетите ще оказват голямо влияние не само върху личния ви живот, но и върху кариерата ви. Възможно е да възникнат някои дребни затруднения или разногласия в работата между вас и вашите колеги.

Благоприятни дни – 10, 11

Morkadis

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Тази седмица може да бъде много приятна за някои от родените под този знак. Съсредоточете се върху решаването на личните проблеми, ако искате мирът и хармонията да присъстват в живота ви. Венера в Козирог ще помогне за стабилизиране на взаимоотношенията и в емоционалните решения. Пътуването с партньор е възможно до края на месеца. Вашият любовен живот може да стане много интересен чрез нови познанства, които бихте могли да направите. Свободни представители на знака, ще имате добра комуникация с потенциален партньор.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Близнаци – През тази седмица ще се посветите много повече на работата и бизнес задълженията и отговорностите, но това може да ви коства доста напрежение. Опитайте се да останете неутрални, особено когато става въпрос за общуване с колеги, за да избегнете възможни недоразумения. Не пренасяйте нервността си върху членовете на семейството или партньора си, защото не са виновни за всичко, което ви се случва на работа. Добре е да намерите време за себе си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Рак – Ще бъдете много напрегнати заради поведението на партньора си. Старайте се да бъдете по-малко нервни, защото не решавате нищо с нервност и възможни конфликти. Напоследък животът ви е някак объркващ и нестабилен и всичко това ви кара да вземате понякога грешни решения, които не ви носят нищо полезно. Опитайте се да отделите малко време за себе си, за да подредите някои неща и да организирате по-добре ежедневието си. Спрете да се преструвате, че всичко е наред в живота ви и помислете, преди да вземате решения.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9

Лъв – От вас зависи да вземете голямо и важно решение по отношение на емоциите и любовта. Важно е да знаете какво искате от себе си и партньора си. Ако сте „соло“ играч, Венера може да ви поднесе нова възможност най-скоро. Възможни са някои нови познанства, които биха могли да внесат вълнение в живота ви. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и оставете егото си настрана. На работа бихте могли да се сблъскате с редица трудности. Старайте се да поддържате добри взаимоотношения с колегите си от службата. Отделете малко време на себе си, за да се отпуснете.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Дева – Тази седмица може да бъде много по-спокойна за Девите, което ще окаже голямо влияние върху техните взаимоотношения. Не позволявайте на трудностите да ви завладеят и се постарайте да ги решите възможно най-скоро. Опитайте се да се доближите до хората, на които държите и подновете комуникацията с тях. Вие сте разумни и аналитични по природа. Опитвате се да бъдете по-реалистични и практични. Добре е да се отпуснете максимално и да се насладите на стабилността на връзката си, а за онези Деви, които са свободни, ще имат интересна среща.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Везни – Обърнете внимание на проблемите от миналото. До края на месеца може да има проблеми в общуването с партньора. Особено ви дразни ревността (или критиката) от негова страна. Позицията на Меркурий ще ви помогне да станете малко по-организирани по въпроси, касаещи финансите, докато Венера обръща вниманието ви към дома и семейството. Развитието на някои събития би могло да ви донесе ненужна нервност. Не вземайте прибързани решения. Опитайте се да намерите малко време, за да се отпуснете и да се забавлявате с приятелите си. Това ще ви помогне.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион – За вас това е период на стабилизация.  Ще бъдете много продуктивни в работата, което ще ви позволи да напредвате с малки, но сигурни стъпки. Обръщате се към партньора си и към плановете, които имате. Тези, които са все още свободни, имат шанс да срещнат нова интересна личност. Планетите ще ви благоприятстват и ще ви помогнат да решите всеки проблем във ваша полза. Гледайте на ситуацията, в която се намирате от към добрата страна и я използвайте, за да направите някои промени в живота си.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Стрелец – Що се отнася до Стрелец, това е период на предизвикателства за вас. Ще бъдете много отдадени на вашите нужди и желания, така че това може да подразни партньора ви. За вас е важно да постигнете хармония със себе си. Ако търсите да намерите източник на приходи, следващият период ще се окаже много положителен. Ако сте в търсене на работа, сега е моментът да засилите изследванията си. Придържайте се към плановете си и се съсредоточете върху постигането на целите си, но внимавайте пред кого ги разкривате. Някои хора не ви мислят доброто толкова, колкото си мислите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Козирог – За Козирозите това е идеален период за любов и за разрешаване на любовни отношения. Всички вие, които сте свободни, имате шанс да подновите връзката с човек от миналото. Ще бъдете много развълнувани от това. Старайте се да поддържате положително отношение, за да избегнете евентуални конфликти. Обградете се с позитивни хора и тези, които ви карат да се чувствате добре. Това ще ви помогне да преодолеете този период без много затруднения.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9

Водолей – Не ви се отразява много добре присъствието на Венера в Козирог. Опитайте се да се концентрирате върху себе си и своите емоции. Най-важното е да сте доволни от себе си и живота си. Има вероятност да срещнете някои хора, които биха могли да окажат голямо влияние върху развитието на кариерата ви. Бихте могли да получите някои много добри възможности, които могат да ви дадат сигурно бъдеще. Има обстоятелства, които биха могли да ви помогнат да реализирате плановете си.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Риби – През седмицата ще имате много ангажименти, така че е наистина важно да направите добър план и да се придържате към него. В работата може да се сблъскате с някои дребни препятствия, които ще забавят плановете ви, но все пак ще свършите всичките си задължения навреме. Вие сте в унисон със себе си, Венера в Козирог ви радва и ви носи усещане за стабилност и сигурност. Ще бъдете много щастливи във връзката си, което ви дава пълен контрол над живота си. Оставете несигурността си настрана и да се позабавлявате с хората, които харесвате.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.